İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Redmi Note 9 Pro Max, Galaxy S20'yi Güzel Gösteriyor - bannygo.com

Redmi Note 9 Pro Max, Galaxy S20'yi Güzel Gösteriyor

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
541436 kişi okudu
5 1

Galaxy S20, özellikle Ultra versiyonu, yılın bu yarısında tartışmasız en güçlü telefonlardan biri. Kime sorduğunuza bağlı olarak, en azından en pahalı yada en çirkinlerden biri de olabilir. Büyük kamera lensi gerçekten dikkat çekiyor ve 100X Uzay Yakınlaştırması bunu haklı çıkarmak için oldukça yeterli gibi.

Redmi Note 9 Pro

Tabii ki, bazı pazarlarda çok fazla rekabet olacak ve Hindistan'da yeni lansmanı yapılan Redmi Note 9 Pro serisi, rekabeti bölücü tasarımı ile birlikte geride bırakabilir.

Bazıları muhtemelen Galaxy S20 serisinin arkasındaki büyük kamburluğu reklamı yapıldığı gibi yayınlarsa görmezden gelecektir (ki bazıları hala bu konuda tartışıyor). Ancak daha hassas kullanıcılar, bundan kaçınmak için yeterli bazı nedenler bulabilir. Sonuçta kim telefonun arkasında başka bir telefon boyutunda çok daha fazla kamera ister ki?

Telefon kullanıcıların çoğu sahip olduğu cihaza zarif ve hoş görünümünden dolayı ödeme yapıyor. Eğer bir telefon çok kalın çok ağır yada benzer bir özelliğe sahipse kullanıcılar tarafından yeterli popülariteye ulaşmıyor.

Dolayısıyla bu tip bir kamera için ödeme yapmak istemeyen milyonlarca kullanıcı sadece Redmi Note 9 zamanında bu kamera ile lansmana geldiği için alışık olarak görünecek ve bir alışveriş aksiyonu alacaklar.Yine de kameralar hala oldukça çirkin. Ve Redmi zamanında bu tasarımı yapmasaydı kimse bu tarz bir kamera bloğuna sahip olmak istemezdi.

Bununla birlikte, Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max'in arkasına aynı kamera bloğu getirildiğinden, Redmi'nin en son amiral gemisi Samsung Galaxy S20 gibi görünüyor olabilir.

Redmi Note 9 Pro

Tabii ki, Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max satış ve görünürlük dışında tam olarak rekabet etmiyor. Redmi markası her zaman orta sınıf ve uygun fiyatlı telefonları ile biliniyordu ve tüm aldatmacalara rağmen bunlar tam olarak bu ikisinin sonucu olarak görülebilir.

Redmi Note 9 Pro, 17 Mart'tan itibaren 12,999 INR (175 $) ile Hindistan'da satışa sunulacak.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder