İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Popüler Şarkı Susamam'da Yer Alan Mirac Twitter Üzerinden HDP Ve PKK'lılara Sitem Etti - bannygo.com

Popüler Şarkı Susamam'da yer alan Mirac Twitter Üzerinden HDP ve PKK'lılara Sitem Etti

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
610462 kişi okudu
5 1

Şanışer başta olmak üzere susamam adlı rap şarkıyı seslendirenler arasında bulunan Mirac, olay bir açıklamaya imza attı.

Parçanın yaklaşık olarak 13. dakikasından itibaren sokakları, yetimi, yoksulu ve mülteci konularına yönelik sözler yazan ve bunları seslendiren rap şarkıcı Mirac, resmi twitter hesabı üzerinden “HDP ve Fetö bağlantılı kişilerin şarkıyı paylaşmasından ve bundan haz almalarından aşırı rahatsızlık duyuyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Mirac - Susamam

Tam olarak aşağıdaki görselde yer alan açıklamayı yapan Mirac, bir süre sonra “HDP yerine PKK demek daha doğru olacaktır sanırım, sonuçta HDP hala aktif siyaset yapan bir parti…” açıklamasını da gönderilerine ekledi.

Paylaşımını bir süre sonra sildi!

Nedeni bilinmez fakat bir süre sonra yaptığı bu paylaşımları sildi ancak belirli ekran görüntüleri alındığından hala bu konu hakkındaki görüşleri internet ortamında paylaşılıyor.

Parça 24 saat içerisinde neredeyse 10 milyon kez izlendi.

Susamam 10 milyon İzlendi

Şimdiye kadar ki en büyük sosyal mesajı veren ve sözleriyle olay yaratan Susamam isimli parçanın Youtube üzerindeki klibi ilk 24 saat dolmadan neredeyse 10 milyon kez izlendi. Şu sıralar hala Youtube Trend Listesi üzerinde #1 numara olan parça, Ezhel’in Olay şarkısından çok daha hızlı trendlere girdi ve hala internet ortamında en çok konuşulan parça olarak biliniyor.

Parçayı beğenmeyenlerin sayısı da artıyor

Parçayı şimdiye kadar beğenenlerin sayısı beğenmeyenlere göre oldukça fazla ancak bir kıyaslama yapacak olursak an itibari ile 1.1 Milyon Beğeni alırken 19 bin kişi parçayı beğenmeyerek dislike attı.

Ünlüler Susamam parçası hakkında hala tweet atmaya devam ediyor!

Bildiğiniz üzere bazı sanatçılar ve Fenomenler başta Ata Demirer, Didem Soydan, Ata Benli olmak üzere sevilen parça üzerinden destekleyici görüşlerini belirtmişti. Ancak birçok kişi hala görüşlerini bildiriyor.

Konuya ilişkin farklı görüşler de twitter üzerinden oldukça eleştirildi. İşte Bazıları

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder