İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

OPPO'yu Bilmeseniz Bile Realme'yi Bilmelisiniz! - bannygo.com

OPPO'yu Bilmeseniz Bile Realme'yi Bilmelisiniz!

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
564113 kişi okudu
5 1

2010 yılında, OPPO markası OPPO Real adında bir akıllı telefon markası yarattı. 2018 yılında, marka aynen OPPO gibi Çin merkezli çok uluslu BBK Electronics şirketi altında, kendi ayrı markası Realme'ye çevrildi. Realme, eski OPPO denizaşırı işletme departmanı başkanı ve OPPO başkan yardımcısı Sky Li tarafından “bağımsız bir marka” olarak kurulan bir diğer şirkettir.

RealMe

Marka 4 Mayıs 2018'de kuruldu, ancak belirgin bir OPPO bağı olmayan “realme” ile kendi markası olarak kullanılan “realme” arasında ortak bir geçiş noktası vardı. Örneğin, Realme 1'e bakarsanız, OPPO markası telefonlarda en altta ortalanmışken, arkasındaki “realme” markasını da telefonun hemen üstünde göreceksiniz.

Markayı resmi olarak oluşturduktan sonra, ancak herhangi bir yeni ürün için büyük bir basın toplantısı yapmadan önce, Realme nispeten kısa bir sürede büyük miktarda ürün koleksiyonu başlattı. 15 Mayıs 2008'den 15 Mayıs 2019'a kadar Realme, Realme 1, 2, 2 Pro, C1, C2, U1, 3 ve 3 Pro'yu piyasaya sürdü.

İlk Basın Toplantısı Oldukça İddialı Geçti

15 Mayıs 2019, Çin'in Pekin kentinde düzenlenen ve Realme X koleksiyonunu başlattıkları ilk resmi Realme basın toplantısıydı.

Bu, şirketin Çin pazarına girdiğini gösteren en resmi işareti oldu, önceki telefonların esas olarak Hindistan'da, Xiaomi tarafından başlatılan marka Redmi'ye karşı doğrudan yüzleşmeye odaklanmasıda bir diğer rekabet unsuruydu.

Realme bunu bildiğinden ve bir başka büyük girişim olan Xiaomi ile rekabet etmek istemediğinden, yılın başından itibaren,

  • Realme X
  • X Master Edition
  • 3i
  • 5
  • 5 Pro
  • XT ve en yeni Realme X2 Pro

Gibi telefon modellerini piyasaya hızlıca sürdü.

Counterpoint Research , Realme'yi OPPO'da harcadığı zamandan (Mayıs 2018'den beri) Realme'i bağımsız bir marka olarak sayan bir Q2 2019 Smartphone Gönderi Pazar Payı analizi yaptı. Bu nedenle, söz konusu marka Realme (OPPO'dan bağımsız) markasıyla 2012'den Q2 2019'a kadar %848 artış kazandığını da gösterdi.

Counter Point RealMe

Realme akıllı telefon gönderilerinin dünya çapındaki akıllı telefon gönderilerinde toplamın %1'inden ikinci çeyrekte %3'e ulaştığını göstermek için Counterpoint ile devam etti. 201 milyon gönderimde 5 milyon telefon gönderirken, üçüncü çeyrekte ise 10,2 milyon telefonu gönderdiler. Böylece bu yılın başından itibaren, Counterpoint Research tarafından takip edilen akıllı telefon birimleri, Realme'yi 7 numaraya koydu.

Counter Point RealMe

Realme’nin ilginç telefonlar yaptığını söyleyebiliriz. Orta seviyenin üst kısmına veya yüksek aralığın alt kısmına hitap ettiğini düşünürsek daha önce LG, ardından Motorola (daha sonra Lenovo ile birleştirildi) tarafından düzenlenen global sevkiyatlar şimdi Realme'ye ait. Bu büyüdükçe izlenmesi gereken ilginç bir marka olabilir ve Bannygo’nun yukarı doğru roket yapan Realme markasına göz kulak olacağına bahse girebilirsiniz.

Realme etiket portalımızdaki Realme kapsamımıza bir göz atın ve ilk büyük Realme incelememiz için tetikte kalın. KENAR NOTU: * Realme X2 Pro'yu şu anda değerlendirme için tezgahımıza getiriyoruz ve çok yakında bir inceleme yayınlayacağız - sonuçları görmek için Bannygo’nun ana içerik akışını takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder