İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Milyarderlerin Satın Aldığı "Oura Ring" Nedir? Ve Ne Kadara Mal Oluyor? - bannygo.com

Milyarderlerin Satın Aldığı "Oura Ring" Nedir? ve Ne Kadara Mal Oluyor?

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
306706 kişi okudu
5 1

Son zamanlarda tanınmış onlarca kişi teknolojik olarak donatılmış gri bir yüzük kullanıyor. Fetiş yüzük adı verilen bu aksesuar gerçekte ne içeriyor hadi hep birlikte bir göz atalım.

Milyarderlerin Satın Aldığı "Oura Ring" Nedir? ve Ne Kadara Mal Oluyor?

Öyle bir aksesuar düşünün ki hem titanyumdan yapılmış olsun hem de elmas kaplı olsun. Finlandiya şirketi olan Oura Yüzük tarafından geliştirilmiştir. Ancak sadece pahalı bir yüzükten çok daha fazladır. Aslında yapay zekâ algoritmaları tarafından desteklenen bir uyku takip cihazıdır.

Firma, bu akıllı yüzükleri 2018 yılında geliştirmeye başladı

Yıllar içinde, cihazı tamamen fark edilmeyecek şekilde mükemmelleştirmeyi başardılar.

Oura Ring, bu yıl aksesuarın üçüncü neslini piyasaya sürdü ve her zamankinden daha akıllı: uykuyu izlemeye, parmak atardamarlarının nabzını ölçmeye yarayan sensörlere, bir ivmeölçer, yoğunluğu algılamaya yarayan bir jiroskopa ve vücut ısısı sensörüne sahip olan bu cihaz gerçekten ünlü kişiler tarafından da rağbet görüyor.

Milyarderlerin Satın Aldığı "Oura Ring" Nedir? ve Ne Kadara Mal Oluyor?

Tüm bu takip sistemi Bluetooth üzerinden bir mobil uygulamaya bağlanıyor ve yüzük sahipleri günün her saatinde vücut durumları hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

Şarj etmek için kablosuz olarak bağlamanız gerekiyor ve 20 ila 80 dakikalık bir şarj, bir haftaya kadar dayanmasını sağlıyor. Ayrıca suya karşı da dayanıklıdır.

Oura yüzüğü ne kadar?

Milyarderlerin Satın Aldığı "Oura Ring" Nedir? ve Ne Kadara Mal Oluyor?

Bu akıllı yüzük yaklaşık 299 ABD Doları tutarındadır ve ayrıca mobil uygulamaya erişmek için aylık 5,99 ABD Doları tutarında bir üyelik satın almanız gerekir.

Ancak, bu herkes için ulaşılabilir olduğu anlamına gelmez. Oura Yüzüğün, yüzük stoku azdır ve genellikle kullanıcılar tarafından en çok talep edilenlerden biri olan altınla kaplı modeli piyasaya oldukça az sayıda geliyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder