İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Amcam Süpermen Dedi Ve Ertesi Gün Henry Cavill İle Okula Gitti! - bannygo.com

Amcam Süpermen Dedi Ve Ertesi Gün Henry Cavill İle Okula Gitti!

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
374804 kişi okudu
5 1

Her şey 7 yaşındaki Thomas’ın sınıf arkadaşlarına amcasının Süpermen olduğunu söylemesiyle başladı. Sınıf arkadaşları buna inanmadı ve onunla dalga geçtiler ancak Thomas tabi ki haklı olduğunu biliyordu.

7 Yaşındaki bir çocuğun amcasının Süpermen olma fikri tabi ki çılgınca geliyor. Şimdi olayın nasıl başlayıp nasıl sonlandığını şöyle güzelce anlatayım.

Thomas’ın öğretmeni tüm sınıfa ailelerini anlatacakları bir aktivite ödevi verdi. Thomas’ın diğer arkadaşları, aileleri hakkında bilgileri anlatmaya başladı, sıra Thomas’a gelince Amcasının Süpermen olduğunu söyledi. Tüm sınıf Thomas’a gülmeye ve dalga geçmeye başladı. Hatta Öğretmeni bile buna inanmadı. Öğretmeni Thomas’a süper kahraman diye bir şeyin gerçek olmadığını bunun bir dizi yada film karakteri olduğunu dolayısıyla yalan söylememesi gerektiğini hatırlattı, ancak Thomas söylediklerinden fazlasıyla emindi.

İngiliz çocuk eve döndüğünde tamamen hüsrana uğradı çünkü diğer çocukların onun sözlerine gülmüşlerdi. Aslında Thomas Süpermen’in yeğeni olduğu için arkadaşlarından alkış bile almayı düşünmüştü ama ne yazık ki tersi oldu. Ders bittikten sonra ısrarına devam eden Thomas’ın öğretmeni, ona ısrarla yalan söylememesi gerektiğini devam etmesi halinde de ailesini arayıp cezalandıracağını söyledi.

Günün sonunda öğretmenler çocuğun annesini aradılar, annesi çocuğunun sözlerini doğruladı ve evet! çocuk Süpermen’in yeğeni doğru söylüyor dedi. Ancak bu sadece öğretmenleri daha da kızdırdı.

İngiliz çocuk eve döndüğünde tamamen hüsrana uğradı çünkü çocuklar onun sözlerine güldüler.

Bunun üzerine çocuğun gerçeği kanıtlayabilmesi ve gururunun kırılmaması için anne harekete geçti.

La Vanguardia gazetesinde yazana göre, Thomas'ın annesi ertesi gün sınıfa eşlik etmesi için kayınbiraderini aradı ve böylece söylediklerinin doğru olduğunu kanıtlayabilecekti.

Thomas'ın annesi, ertesi gün derse eşlik etmesi için eniştesini aradı.

Ertesi gün Henry Cavill yeğeni ile birlikte okula gittiğinde herkes şok oldu çünkü ünlü aktör gerçekten de Thomas’ın amcasıydı.

Hikaye 2013'te oldu, çocuk şimdi 15 yaşında. Fotoğraf: Instagram

Bu hikaye aslında 2013’te oldu ve çocuk şimdi 15 yaşında..

Ancak sosyal ağlarda yeni viral oldu. 2018'de Amerikan televizyon programı "Live! With Kelly and Ryan"la ilgili bir röportajda bunu aktaran Henry Cavill'in ta kendisiydi ve yeğeninin hassasiyetiyle gurur duymaktan fazlasını gösterdi.

Henry Cavill şimdi Highlander olmaya hazırlanıyor

Henry Cavill başka bir epik fantezi destanında oynayacak. The Witcher dizisinde Rivialı cadı Geralt'ı ve DC Universe filmlerinde Superman'i canlandıran oyuncu , Kontrolsüz destanının yönetmeni Chad Stahelski'nin yöneteceği Highlander'ın yeni versiyonunun yıldızı olacak .

Cavill, haberin ekran görüntüsünü sosyal ağlarında paylaşarak haberi doğruladı ve ardından Christopher Lambert ve Sean Connery'nin oynadığı 1980'lerde filme olan aşkını ilan etti ve şöyle dedi.

Henry Cavill şimdi Highlander olmaya hazırlanıyor

"Heyecan verici haberlerim var. Çocukluğumdan beri Highlander hayranıyım. Müziklerini Queen'in yaptığı 80'lerin tüm ihtişamlı filmlerinden, kardeşlerimden birine çok benzeyen bir aktörün de olduğu televizyon dizisine kadar. Şimdi sabırsızlanıyorum"

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    Zaten bu devirde arkanda ya süperman gibi bir amcan ya da batman gibi dayın olacak, yoksa işin zor :))))

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    mütiş hikaye herkesin bir süperman amcaya ihtiyacı var

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla