İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

McDonald's Quarter Pounder Burger Mumları Satmaya Başladı - bannygo.com

McDonald's Quarter Pounder Burger Mumları Satmaya Başladı

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
549320 kişi okudu
5 1

McDonald's, bugün, Golden Arches Unlimited mağazasında Quarter Pounder Burger'ın bileşenleri gibi kokan altı parçalı bir mum seti satmaya başladı.

Quarter Pounder Burger Candles

Çeşitli lezzetlerin kokularının yer aldığı mum seti ketçap, turşu, peynir, soğan, poğaça ekmeği ve %100 taze sığır eti gibi kokulu mumlar içeriyor.

Ayrı olarak yakılabilmelerine rağmen, McDonald's "maksimum lezzet için" hepsini aynı anda yakmayı öneriyor.

Ayrıca ürün, McDonald's Golden Arches Unlimited mağazasındaki yeni " Quarter Pounder Fan Club " ürün serisinin de bir parçası.

Eğer Quarter Pounder burger kokusunu seviyorsanız, bu mum paketi McDonald's'ın en çok sevilen bu hamburgerinin kokusunu sürekli evinde hissetmek isteyenler için oldukça ideal.

Aynı sitede satılan diğer ürünler arasında iki kişi tarafından giyilmek üzere tasarlanmış çift eldivenler, Quarter Pounder takvimi ve 14 ayar altın McDonald's resim madalyonu da bulunabilir.

Quarter Pounder Burger Candles

Bir McDonald's Quarter Pounder burger kokusu bazı insanlar için yeterince iyi olsa da, mumla göze çarpan bir kusur görüyoruz ve bu sadece kişisel bir koku olabilir. Deneyimlerimizden biliyoruz ki McDonald's kokusu aldığımızda McDonald's'ı yemek istiyoruz. Zincirin ikonik çizburgerleri gibi kokan bir mumu yakmak, sadece arabaya atlamak ve gerçek hamburgeri satın almak için herhangi bir McDonald’s mağazasına gitmek istememizi sağlayacaktır.

Ancak, McDonald's'ın Quarter Pounder kokusu ile uyumayı hayal etmek için biraz erken olabilir. Mumlar hala web sitesinde "yakında satışa sunulacak" olarak işaretli ve şu anda resmi bir tarih belirtilmedi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder