İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Matrix 4 İçin Çalışmalara Başlandı Efsane Film Geri Dönüyor - Keanu Reeves Ve Carrie-Anne Moss Başrolde - bannygo.com

Matrix 4 İçin Çalışmalara Başlandı Efsane Film Geri Dönüyor - Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss Başrolde

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
617025 kişi okudu
5 1

Hollywood sinemasının en gözde ve en etkileyici bilim kurgu filmlerinden olan Matrix filmi serisi olağanüstü bir haberle sinema gündemini çalkaladı, Matrix 4 ne zaman vizyona girecek ve buna benzer sorular sorulmaya başlandı bile Keanu Reeves 'Matrix 4' ile geri dönüyor. Neo karakteri ile tekrar kamera karşısına çıkacak olan ünlü yıldız Matrix 4 duyurulduktan sonra sevenlerini oldukça etkiledi.

Filmin konusu hatırlayacağınız üzere İnsanlar ile makinelerin savaştığı bir ortamda geçiyordu. Binlerce yıl önce yapay zekalı makinelerin insanları tutsak edip bir enerji kaynağı misali kullanması sonucu tüm insanlık ele geçirilmişti sadece Neo ve ekibi kalmıştı. Matrix'in ilk filmi 1999 yılında vizyona girdi, ve sinema tarihinde yepyeni bir sayfa açmıştı. İlk filmin ardından 2003 senesinde peş peşe gelen 2 devam filmiyle, modern sinema tarihin en önemli eserlerinden birisi olarak Matrix tamamlanmış oldu.

matrix filmi, matrix 4 ne zaman çıkacak

Matrix, yeni filmi ile geri dönüyor! Neo rolünde yeniden Keanu Reeves ve Trinity rolünde Carrie-Anne Moss olacak!

Neo Keanu Reeves, Trinity Carrie-Anne Moss

Evet bu mükemmel haberi aldığınız an sevinçten yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşmuştur. Aslında benim en çok merak ettiğim Ajan Smith karakterini canlandıran Hugo Weaving filme çok başka bir boyut kazandırmıştı. Matrix'in kahramanlarından olan filmi yazıp kurgu haline getiren, kardeşi Lily ile yazıp yöneten Lana Wachowski, dördüncü Matrix filminin senaryosunu yazmak için harekete geçti ve ayrıca filmi yönetecek. Bildiğiniz gibi Matrix 1999 senesinde ilk çıktığı zaman çoğu yapımcını 'Wachowski' kardeşlerin senaryosuna sıcak bakmıyordu çünkü büyük miktarda para ve bütçe gerektiriyordu ama ne zamana kadar, filmi 10 dakika izletene kadar yapımcılar 100 milyon dolar gibi büyük bir parayı bu senaryoya hiç düşünmeden yatırdılar. Filmin yapımcı şirketi bildiğiniz gibi Warner Bros., dağıtımcı firma ise Village Roadshow olacak. Variety'nin haberinde yer alan açıklamalar ise Warner Bros. yöneticilerinden Toby Emmerich'e ait.

Yeniden Matrix Evreni, Heyecan Başlıyor.

Matrix Neo kurşun

Yaptığı Açıklamalarda yeni Matrix filminin sıradan bir devam filminden kat ve kat daha fazlasını sunacağını açıklayarak devam eden Emmerich, bir sinematik evrenin de sinyallerini bize vermiş oldu. Matrix'in özgün senaryo ve kurgusunun emanet edildiği, kısacası senaryonun sahibi Lana Wachowski, bu kez bir sinematik evrene uygun olarak hikâye inşa ediyor olabilir. Senaryo yazımında Watchowski'ye eşlik edecek isimler de oldukça başarılı. 2008'de çıkan Lazarus Projesi kitabıyla Aleksandar Hemon, 2004'de yayınlanan ve 2012'de Tom Hanks gibi yıldızların beyaz perdeye uyarlanan filmi Bulut Atlası kitabının yazarı David Mitchell'de Matrix 4'ün hikâye yazarlarından olacak.

Morpheus'a Kimin Hayat vereceği henüz açıklanmadı, fakat güzel haberler oluyor diyebiliriz.

Morpheus

Morpheus karakteriyle Neo'nun hocalığını yapan Laurance Fishburne'nin kadroda yer alıp almayacağı henüz kesinleşmedi. Ancak kendisinin artık artan yaşı nedeniyle filmde rol alma ihtimalinin zayıf olduğu söyleniyor. Bu nedenle Morpheus'u daha genç birinin canlandırdığına tanık olabiliriz. Elbette gelişen teknolojilerin nimetini Paul Walker'da olduğu gibi yeni Morpheus için de görebiliriz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRATEFUL AND BEYOND EXCITED ????

Carrie-Anne Moss (@carrieannemoss)'in paylaştığı bir gönderi (20 Ağu, 2019, 3:05ös PDT)

Lana Wachowski, kardeşi Lily Wachowski, yaptıkları açıklamada "Harika arkadaşlarla yeniden çalışmak gurur verici olacak" demecinde bulundu. Wachowski kardeşlerin yazdığı bu hikaye seneler geçse bile hala güzel olarak hatırlanıyor.

Matrix 4 ne zaman vizyona girecek?

Matrix 4 ne zaman vizyona girecek sorusunu soranların sayısı her geçen gün artıyor, Matrix 4 Filminin senaryo çalışmalarına hazırlandığı hatta başlandığı söylenmekte, ancak hemen heyecanlanmamakta fayda var, bunun sebebi ise İlk üç filmi ardı ardına izlemeyenler, böyle bir filmin hikâyenin konusunun devamını nasıl yapacaklarını ciddi bir biçimde şekilde sorgulayabilirler, Ancak ben bunun bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum oysaki çekilecek Matrix 4 ile beraber serinin ilk 3 filmini merak edip izleyeceklerdir.

Neo ve Ajan Smith

Matrix 4'ün yani serinin dördüncü filminin prodüksiyon çalışmalarına kısaca filmin çekimlerine 2020'de başlanacak, hemen ardından filmin çekimleri bittikten sonra 2020'li yılların ilk çeyreğinde bir efsane filmin yeniden sinema ekranlarında doğuşuna tanıklık edeceğiz. Filmin en geç 2023'te vizyona gireceği söyleniyor. Tabi bu en geç tarih 2022'de olması da muhtemel.

Hep beraber Matrix'in Efsane sahnelerine göz atalım :))

Neo Ve Ajan Smith Dövüşü - 1

Neo Ve Ajan Smith Dövüşü - 2

Kırmızı Hap mı, Mavi Hap mı

BİRAZ EĞLENMEK GEREKİYOR TABİKİ :))

Yorumlar (4 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    merakla bekliyor olucam matrix 4 de ajan smith kesinlikle olmalı

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Bu film ne zaman gelecek anlamadım

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Vizyon tarihi ne zaman göremedim

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Şaka yapıyorum deyin bu film aşk aşk. Ve keanu yine başrol omg

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla