İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Lil Uzi Vert, Bir Gezegen Satın Almak Üzere Olduğunu İddia Etti - bannygo.com

Lil Uzi Vert, Bir Gezegen Satın Almak Üzere Olduğunu İddia Etti

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
362946 kişi okudu
5 1

Ünlü rapçi Lil Uzi Vert, Dünya’dan 332 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve bir ötegezegen olan Wasp-127b ile yasal olarak kalmak için dökümanları hazırladı.

Ünlü rapçi Lil Uzi Vert, Dünya’dan 332 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve bir ötegezegen olan Wasp-127b ile yasal olarak kalmak için dökümanları hazırladı.

Lil Uzi Vert, bu yılın başlarında alnına pembe bir elmas implant ettirip halk tarafından oldukça popüler olmuştu.

Amerikalı rapçi gündeme düşen yeni haberler ile yine şaşırtmaya devam ediyor.

Lil Uzi Vert, bir gezegen almak üzere olduğunu açıkladı hatta müritlerinden onu vaftiz etmesine yardım etmelerini de istedi.

Lil Uzi Vert

Sıradışı haber, uzay meseleleri ile uğraşan ve Grimes sahne adıyla tanınan kanadalı şarkıcı Claire Boucher tarafından Twitter üzerinde paylaşılması ile yayıldı.

Grimes’in bunu paylaşması neden önemli?

Duyurunun dikkate değer olmasının bir başka sebebi, kanadalı sanatçı Grimes’in aynı zamanda uzay konularıyla uğraşan Elon Musk’ın ortağı olması.

Grimes’in aynı zamanda uzay konularıyla uğraşan Elon Musk’ın ortağı olması.

Geçen Perşembe, bu sanatçı Twitter hesabına, Lil Uzi Vert'in Wasp-127b'nin sahibi olacağını ve bu şekilde böyle bir gök cismine "yasal olarak" sahip olan ilk insan olacağını yazdı.

Rapçi Grimes tarafından yazılan mesaja "Herkesi şaşırtmaya çalışıyorum" diye cevap veren Lil Uzi Vert, takipçilerinden yeni satın alımını adlandırmasına yardım etmelerini de istedi.

Wasp-127b, Jüpiter'den 1.4 kat daha büyük, Dünya'dan yaklaşık 332 ışık yılı uzaklıkta bulunan, Güneş'e benzer sarı bir cüce yıldızın yörüngesinde dönen, Last in Space sitesinin başka bir tweet'inde bildirildiğine göre, gaz halindeki bir öte gezegendir.

Wasp-127b

Tabii ki, hiç kimse Amerikalı rapçinin bu garip uzay gayrimenkul operasyonunu kiminle müzakere edeceğini gerçekten bilmiyor ve tartışma, uzmanların satın almanın imkansız olduğunu iddia ettiği özel medya kanallarında ulaşmış durumda.

Satın alma olasılığına inanmayanlar, bunun, tüm ulusların ve vatandaşların Dünya'nın ötesinde toprak talep etmelerini yasaklayan 1967 Dış Uzay Antlaşması'na aykırı olacağını iddia ediyor.

Lil Uzi Vert, ötegezegen Wasp-127b'nin satın alınması hakkında çok fazla bilgi vermedi.

Nasa, konunun gündem olması ile birlikte bir duyuru yayınlayarak şöyle dedi;

Gezegenleri isimlendirmememize ve onları satmamamıza rağmen, güneş sistemimizin ötesinde keşfedilen 4438 dünyayı merak ediyoruz. Wasp-127b, bu konuyla birlikte çoğu kişinin gündemine gelerek farkındalık yaratmıştır.

NASA'nın şarkıcıya hitaben yaptığı mesaj, "O gezegen hakkında daha bilgi keşfetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçin" diyerek sonlandırıldı.

Şimdilik bir gezegen alamayacak olsa da, görünüşe göre ünlü rapçinin hayranlarını şaşırtmaya devam etmesi hiçte şaşırtıcı değil. Amerikalı rapçi bu yılın Şubat ayında, kaşlarının arasına yerleştirdiği 24 milyon dolarlık pembe elması üçüncü göz olarak gösterdiği bir video’yu da sosyal medyaya yüklemişti.

Amerikalı rapçi bu yılın Şubat ayında, kaşlarının arasına yerleştirdiği 24 milyon dolarlık pembe elması

Bu arada Lil Uzi Vert'in Grimes ile ilişkisi oldukça uzun bir süredir devam ediyor. Hatta RT medyasının bildirdiğine göre, birlikte bazı müzikal hitleri kaydettiler.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder