İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

LG Wing Cep Telefonu Ekranını Aşağıya Çevirerek Aşağıdaki İkinci Ekranı Açacak - bannygo.com

LG Wing Cep Telefonu Ekranını Aşağıya Çevirerek Aşağıdaki İkinci Ekranı Açacak

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
518118 kişi okudu
5 1

LG, eski sayı tabanlı adlandırma şemasından aşağı yukarı vazgeçti veya en azından yeni seri premium telefonları için daha açıklayıcı isimler kullanmaya başladı. Türünün ilk örneği, sözde kadife pürüzsüz tasarımı ile adlandırılan LG Velvet.

LG Velvet

Bir sonraki telefonunun resmi bir adı yok, ancak “Wing” olarak adlandırılmak üzere sızdırılmış. Bunun nedeni, bu T şekilli telefonun bir uçağa benzemesi veya ikinci ekranın bir kanata benzemesi nedeniyle, sadece çok yaygın olmayan bir sorunu çözmesi gereken garip fikre dayanarak tahmin edebiliriz.

Ne kadar büyük olursa olsun, telefonlarda yer ve şekil sorunları var. Her zaman bazı içerik parçalarını diğerlerinden daha az rahat gösteren küçük dikdörtgen gövdelerine bağlı olacaklardır. Bu nedenle Samsung gibi üreticiler katlanabilir telefonların ekran alanını genişletmesini hedeflerken, Microsoft ve LG gibi diğerleri iki ekranı bir araya getiriyor.

LG'nin ikincisine benzer bir şey yaptığını ancak gerçek bir bükülme yaptığı bildiriliyor. Dahili olarak “Wing” olarak adlandırılan bir telefonda iki yerine bir buçuk ekran var. İkincisi, telefonun ana ekranının altında gizlidir ve yalnızca bunu yanlara doğru döndürdüğünüzde açığa çıkabilir. Kısacası, ana ekran yatay olarak üstte ve ikinci ekran kare olacak şekilde altta T şeklinde bir mekanizma ile saklanır.

LG Velvet

Bu tür bir kurulum için tam kullanım durumu, tasarımın kendisi kadar şaşırtıcıdır. Yukarıdaki grafik, ana ekranın daha fazla içerik göstermek için ikinci ekrana kadar genişlemesine izin vereceğini gösteriyor. Öte yandan, ikinci ekran, ana ekranı engellemeden klavye için ikinci bir görünüm veya yer ekleyebilir.

Bu LG Wing konseptinden bir şey çıkıp çıkmayacağını söylemek için henüz çok erken, ancak LG zaten kırmızı renkte olsa bile deneysel telefonlar çıkardığı biliniyor. Sorun, telefonu yapmak veya satmakla ilgili değil, uygulama geliştiricilerini yollarından çıkmaya ve böyle alışılmışın dışında bir özelliği desteklemeye ikna etmektir.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder