İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Jumanji: Yeni Seviye Film Hakkında Özet, Konusu, Eleştiri - bannygo.com

Jumanji: Yeni Seviye Film Hakkında Özet, Konusu, Eleştiri

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
563864 kişi okudu
5 1

13 Aralık 2019 tarihinde vizyona giren serinin yeni filmi Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level) filmi, izlemek isteyen hayranlarına eğlenceli dakikalar sunuyor gibi görünüyor.

Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level)

Jumanji: Yeni Seviye filminde, macera yeniden bilinmez bir hale taşınarak kendini oyunun içinde bulan gençleri konu alıyor. Önceki gezilerinden sağ olarak kurtulmayı başaran bu dört oyun karakteri, üniversitenin tatile girmesini değerlendirerek New Hampshire Brantford’daki evde buluşmaya karar vererek maceranın ilk adımını atmış olur.

Yaşamlarına farklı bir heyecan katmak isteyen bu dört genç, birbirlerine duydukları güven duygusuyla birlikte, kayıp arkadaşlarını kurtarmak üzere Jumanji’ye girecektir. Spencer Jumanjiye giren en hızlı oyuncu olsa da Martha, Fridge ve Bethan’da Spencer’a destek olmak için oyuna hızlıca katılacaktır.

Ancak unuttukları bir şey vardır, Jumanji artık eskisi gibi değildir, hatta oldukça değişmiştir. Eski görünümünde inanılmaz bir orman olan Jumanji artık daha tehlikeli türlere ev sahipliği yapan farklı bir mekandır. Ekip bu tehlikeli serüvende hayatları pahasına oyunu bitirmeye çalışacaktır. Peki korku dolu engelleri aşmak mümkün olacak mı? Yada ekibin tamamı oyundan çıkmanın bir yolunu bulabilecek mi?

Fragman

Ekip oyuna yeniden girdiğinde ve büyüleyici ormanı göremediğinde bir süre şaşırır ve yeni mekanı anlamaya çalışır. Ve burada ne yapacakları hakkında fikir sahibi olmaya çalışır ancak asıl görevin kayıp parçaları bulmak olduğunu da kısa sürede akıl edeceklerdir.

Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level)

Karlı dağların ardında, kavurucu çöllerin üzerinde kayıp parçaları bulup bölümleri geçmeye çalışan ekip jumanjiyi bitirip gerçek hayatlarına geri dönmeyi istemektedir.

Amerika’da 62.837.371 $ hasılat yapan film, Türkiye’de ilk 3 günde 89.556 seyirci ile 1.961.544,00 TL hasılat yapmıştır. Türkiye’deki ilk sırayı bir diğer film olan Mucize Aşk ilk üç günde 296 bin seyirci ile hala koruyor.

Yönetmen Koltuğunda yine Kasdan var!

Jake Kasdan’ın önceki Jumanji filminde elde edilen başarıda payı oldukça büyük, farklı görsel efektler ve çekim açıları ile kendini kanıtlayan Kasdan yeni filmde yine yönetmen koltuğunda oturuyor.

Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level)

Tanınan oyuncular yine kadroda!

Sırasıyla Hollywood yıldızlarından oluşan başrol ve diğer isimler şu şekilde;

  • Dwayne Johnson - Rolü : Dr. Smolder Bravestone
  • Jack Black - Rolü : Dr. Shelly Oberon
  • Kevin Hart - Rolü : Mouse Finbar
  • Karen Gillan - Rolü : Ruby Rundhouse
  • Nick Jonas – Rolü : Jefferson "Seaplane" McDonough
  • Awkwafina – Rolü : Ming
  • Alex Wolff – Rolü : Spencer
  • Morgan Turner – Rolü : Martha

Sizde film hakkında yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder