İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

James Bond - No Time To Die Beklenenden Daha Erken Sinemalarda! - bannygo.com

James Bond - No Time To Die Beklenenden Daha Erken Sinemalarda!

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
498848 kişi okudu
5 1

Mart ayı başlarında hayran severler tarafından alınan yüzlerce mektup sonrası James Bond 007 No Time to Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmi ertelenmişti. Ancak bu durum şimdi değişti.

James Bond 007 No Time to Die

Universal ve MGM şirketleri filmin covid-19 nedeniyle sinemaların kapalı olmasından dolayı 25 kasıma kadar vizyona girmeyeceğini açıklamıştı. Ancak şimdi bu zamanı biraz daha geriye çektiler böylece film beklenenden biraz daha erken vizyona girecek.

Hayranlar, No Time to Die için oldukça uzun bir süredir bekliyorlardı, bu yüzden vizyon tarihi koronavirüs pandemisine denk geldiğinde panik yapmaları hiçte şaşırtıcı değil.

Sinemalarda yaşamlarını riske atmakla veya filmi evde dijital bir sürüm olarak deneyimlemekle ilgilenmeyen hayranlar, filmleri sinemada izlenene kadar geciktirmeleri için yapım şirketine çağrı yapmaya başladılar.

Aldıkları yüzlerce mektuptan sonra MGM ve Universal nihayetinde filmi kasım sonuna kadar erteleme kararı aldılar, Ancak öyle görünüyor ki, bugün yapılan açıklama ile birlikte film beklenenden 5 gün önce yayına girecek.

Resmi James Bond 007 Twitter hesabı, filmin beklenenden beş gün önce sinemalara ulaşacağını açıkladı ve 12 Kasım'da önce İngiltere'ye 20 Kasım'da da ABD'ye ulaşacağını söyledi.

Film yaklaşık üç saat sürüyor; bu ikonik rolü beşinci ve son kez yine Daniel Craig'i canlandırıyor.

Bir önceki Spectre filminin yayınlanmasından bir yıl sonra, 2016 yılından bu yana Ölmek İçin Zaman Yok filminin olay örgüsü hiç geliştirilmemişti. Çünkü filmin sonunda yönetmen Danny Boyle ve senaryo yazarı John Hodge'u 2018'de kaybetti.

Ancak serinin devam etmesini isteyen kitle oldukça büyük olunca Cary Joji Fukunaga filmin yeni yönetmeni oldu ve senaryo için birden fazla yazar getirdi.

Film, kayıp bilim adamı Valdo Obruchev'i bulmak için yardıma ihtiyacı olan CIA yetkilisi ve arkadaşı Felix Leiter tarafından Bond’un maceralarını anlatıyor.

Elbette, yıl içinde ikinci bir COVID-19'un yeni gecikmelere neden olabileceği de aşikâr.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder