İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

IPhone SE 2 Hazır Olsun Yada Olmasın 2020 Başlarında Piyasaya Girecek - bannygo.com

iPhone SE 2 Hazır Olsun Yada Olmasın 2020 Başlarında Piyasaya Girecek

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
595007 kişi okudu
5 1

Ne dilediğinize dikkat edin, ikinci bir iPhone SE almak için istekli olanlar, benzer özelliklere sahip bir telefon almayı düşünmüyorlarsa kararlarını bu yönde değiştirebilirler.

iPhone SE 2

Apple’ın bilinen popüler analistlerinden Ming-chi Kuo, iPhone SE 2'nin nasıl görüneceğine dair bazı umut veren açıklamalarıyla bir süre gündemde kalmıştı. Piyasaya sürülmesine az bir süre kalan iPhone SE 2 için yeniden bazı açıklamalara imza atan Kuo şöyle diyor.

Eğer bir telefon alırken dış görünüşüne, boyutuna ve bazı fiziksel özelliklerine aldırış etmiyorsanız iPhone SE 2 sizin için hala iyi bir telefon olabilir.

Daha önce yaptığı açıklamalarla adından çokça söz ettiren Kuo’ya göre iPhone SE 2 iPhone SE’ye birebir benzemiyor. Bunun yerine, daha büyük boyutta ve daha yeni bir tasarıma sahip iPhone 6 gibi bir görünüme sahip olması bekleniyor.

Yani eğer bir iPhone 6 cep telefonunuz var ise iPhone SE 2 sizin için yükseltme niteliğinde olabilir. Kuo, iPhone SE 2'nin bir önceki modeline göre eski tasarım veya küçük boyutta olmadığını söyledi. Bunun yerine, paranın karşılığını sonuna kadar verebilecek bir telefon dedi.

Bu bağlamda, iPhone SE 2 tasarımının değiştiği doğru olabilir. Çünkü Kuo’ya göre, iPhone, en yeni iPhone 11 sürümünü kullanan aynı A13 işlemcide çalışacak ve içinde 3 GB RAM barındıracak. Ayrıca depolama 64 GB’dan başlayacak ve cömert bir 128 GB seçeneği sunacak.

Face ID yerine Touch ID kullanımı devam edecek

iPhone SE 2

Bununla birlikte, iPhone SE 2, son nesillerde değişen bazı şeyleri de uzaklaştıracak veya atlayacaktır. Örneğin, iPhone SE'nin hiçbir zaman 3D Touch'ı olmamıştı ve Apple bu yeni modelle bu özelliği tamamen tarihe gömüyor ve asla olmayacak şeklinde bir açıklama yapıyor.

Telefon ayrıca Uzay Gri ve Gümüş renklerde de mevcut olacak ve Altın veya Rose Altın renklerini bir süre göremiyor olabiliriz. Kırmızı da satın alma opsiyonlarında bir seçenek olabilir, ancak bu yalnızca ürün tanıtımında kullanılan bir modelleme de olabilir.

Tüm bunlar, iPhone SE'nin piyasaya sürüldüğü fiyatla aynı yani 399 dolarlık bir pakette olacak.

Ben bu yönde kesinlikle Apple'ın telefon sektöründeki vizyonunu destekliyor ve iPhone SE 2'nin 2020'nin ilk çeyreğinde piyasaya girmesinden sonra bazı iPhone severlerin seveceğini düşünüyorum.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder