İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Hayalinizdeki Hedefe Keyifli Bir Yolculuk İçin Avrupa'nın En İyi 10 Havaalanı - bannygo.com

Hayalinizdeki Hedefe Keyifli Bir Yolculuk İçin Avrupa'nın En İyi 10 Havaalanı

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
495143 kişi okudu
5 1

Havaalanları heyecan, umut, beklenti, aciliyet ve sayısız karışık duygularla dolu bir yerdir. Tuzuna değer olan her gezgin, hayal ettikleri yerlere ulaşmak için havaalanlarında sonsuz saatler geçirmelidir. İşte beklerken keyif alabileceğiniz ve avrupanın en iyi 10 havaalanı;

Avrupa'nın En İyi 10 Havaalanı

Avrupa'daki tüm büyük uluslararası havaalanları, bir konaklama için uğrayanlara çeşitli deneyimler sunar - bazıları hızlı bir şekerleme yakalamak için mükemmeldir, bazıları en şaşırtıcı alışveriş pasajlarına sahiptir ama yine de, en iyi yönleri uçuş değiştirmek için süper uygundur.

İşte size Avrupa'daki tesislerin, rahatlığı ve ambiyansı ile memnun bırakacak uluslararası havaalanlarının bir listesi.

Avrupa'daki en iyi 10 havaalanı

Dünyaca ünlü Heathrow'dan modern Münih'e ve İsviçre'deki rahat bir havaalanına kadar, bu Avrupa havaalanları tatilinize mükemmel bir başlangıç ​​için en iyi konforu ve rahatlığı sunar.

  • Münih Uluslararası Havaalanı, Almanya (MUC)
  • Zürih Kloten Uluslararası Havaalanı, İsviçre (ZRH)
  • Londra Heathrow Havaalanı, Birleşik Krallık (LHR)
  • Frankfurt Havaalanı, Almanya (FRA)
  • Amsterdam Schiphol Uluslararası Havaalanı, Hollanda (AMH)
  • Kopenhag Kastrup Uluslararası Havaalanı, Danimarka (CPH)
  • Helsinki Vantaa Havaalanı, Finlandiya (HEL)
  • Viyana Uluslararası Havalimanı, Avusturya (VIE)
  • Hamburg Airport, Almanya (HAM)
  • Talin Uluslararası Havaalanı, Estonya (TLL)

Ancak içinde bulunduğumuz covid-19 riskini en aza indirmek için dünyanın en iyi havaalanında da olsanız kurallara uymayı ihmal etmeyin :)

1. Münih Uluslararası Havaalanı, Almanya (MUC)

1. Münih Uluslararası Havaalanı, Almanya (MUC)

Avrupa'nın en güzel ve en lüks havaalanlarından biri, çoğu seyahat anketinde haklı olarak en üst sıralarda yer alıyor. Bu üst düzey havaalanının her zaman kusursuz temizliği, mükemmel tesisleri ve cana yakın yardımsever personelleri vardır. Gezinmek son derece kolaydır ve konaklama süresi çoğunlukla oldukça azdır. Münih'e sadece 40 dakikalık bir tren yolculuğu ile sık sık tren hareketleriyle bağlantılıdır. Büyük alışveriş mağazaları, restoranlar ve pastaneler ile de oldukça iyi donanımlıdır.

Onu ayıran şey: Ziyaretçi parkı bir oyun alanı ve mini Golf sahası, havacılık severler için bir miras uçağı var, wifi tamamen ücretsiz, kendi bira fabrikası ve NapCabs adı verilen mükemmel yüksek teknolojili uyku kabinleri var!

2. Zürih Kloten Uluslararası Havaalanı, İsviçre (ZRH)

2. Zürih Kloten Uluslararası Havaalanı, İsviçre (ZRH)

Zürih'in kalbine sadece 10 dakika uzaklıktaki bu modern, sakin ve konforlu havaalanı, uçuştan önce veya sonra olmak için harika bir yerdir. Büyük çikolata mağazaları, konforlu salonlar, çok az gecikme ve kooperatif personeli ile Avrupa'daki havaalanları listesinin en iyilerinden biridir. Çocukların rahatça oynayabileceği veya rahatça uyuyabileceği 'Aile Hizmetleri' odaları, çocuklarla seyahat eden aileler için mükemmeldir.

Onu ayıran şey: Bağlantılı uçuşlar arasında hızlı gümrük işlemleri. Havaalanında kiralık bisiklet ve tekerlekli patenlerin yanı sıra uzun seyahatleri olan yolcular için geziler düzenlenmektedir.

3. Londra Heathrow Havaalanı, İngiltere (LHR)

3. Londra Heathrow Havaalanı, İngiltere (LHR)

Kuşkusuz her yıl onu kullanan yaklaşık 7,8 milyon yolcu ile Avrupa 2017'nin en büyük havalimanı olan London Heathrow, aynı zamanda kıtanın en iyilerinden biri. Hızlı bagaj teslimi, verimli güvenlik kontrolü ve yardımcı personel ile terminal ve transit yolcuları için oldukça uygun bir havaalanıdır. Harrods ve harika yemek seçenekleri de dahil olmak üzere çok sayıda dükkân diğer önemli noktalara da ev sahipliği yapan LHR, sizi büyülemekte başarılı gibi gözüküyor.

Onu ayıran şey: Çarpıcı güzelliği ile Terminal 5 kez (art arda rold en iyi terminal olarak seçildi!) Kırsal ve Windsor Kalesi'nin güzel manzaralarını sunmaktadır. Havaalanının kendi şapeli St George Şapeli de var.

4. Frankfurt Havaalanı, Almanya (FRA)

4. Frankfurt Havaalanı, Almanya (FRA)

Bu modern birinci sınıf havaalanı, Avrupa'nın en yoğun transit merkezlerinden biri olan Avrupa haritasında önemli bir havaalanıdır. Bu bir verimlilik ve temizlik modelidir, personel yardımcı olur ve terminaller arasındaki geçiş pürüzsüz ve kolaydır. Burada biraz vakit geçirenler için birçok perakende satış noktası ve harika yemek seçenekleri de var.

Onu ayıran şey: Frankfurt Merkez İstasyonu'na sadece Kişi başı 5 Euro ile sık sık trenler ve her adımda teknoloji meraklısı bir havaalanı.

5. Amsterdam Schiphol Uluslararası Havaalanı, Hollanda (AMH)

5. Amsterdam Schiphol Uluslararası Havaalanı, Hollanda (AMH)

Avrupa'nın en işlek havaalanlarından biri, çok sayıda biniş kapısı olan büyük bir alana yayılmış olsa da, çok verimli ve gezinmesi kolaydır. Rahat koltuklar, kanepeler ve hatta geçici yataklardan bir dizi uyku seçeneği ile, uzun süren bekleyişler için Avrupa'nın en iyi havaalanlarından biridir. Ayrıca, birçok check-in istasyonu, her yerde yararlı tabelalar ve mükemmel mağazaları ile güzel yemek yerleri vardır.

Onu ayıran şey: Burada zamanınızı mutlu bir şekilde birleştirmek için bir müze ve çatı üstü alışveriş merkezi var. Rahat sandalyeleri ve şarj noktaları olan bir kütüphane ile de hoş bir dokunuş yapmışlar.

6. Kopenhag Kastrup Uluslararası Havaalanı, Danimarka (CPH)

6. Kopenhag Kastrup Uluslararası Havaalanı, Danimarka (CPH)

Çok sayıda kapalı ağaç ve yastıklı oturma düzenine sahip hafif ve havadar terminal, yolcuların kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlar. Şık modern mimari, iyi planlanmış düzen, hızlı güvenlik kontrolü ve yardımcı personel, Avrupa'nın en iyi havaalanlarından biri olmasını sağlar. Burada birçok dükkan, birçok restoran, snack bar ve hatta bir İrlanda pub bile var.

Onu ayıran şey: Gümrük alanının hemen ötesindeki ikonik küçük denizkızı heykeli. Terminal 3'ten Kopenhag şehir merkezine hızlı ve uygun fiyatlı metro servisi.

7. Helsinki Vantaa Havaalanı, Finlandiya (HEL)

7. Helsinki Vantaa Havaalanı, Finlandiya (HEL)

Bu temiz gezgin dostu havaalanı, biniş kapılarınıza ulaşma da en kısa zamanı sağlamak için sezgisel bir tasarıma sahip olduğundan oldukça iyi organize edilmiştir. Dostça personel ve rahat sandalyelerin yanı sıra büyük salonlar (Finnair salonda uyku kabinleri bile var.) içerir. Ayrıca, lüksden ekonomik olana kadar birçok alışveriş seçeneği ve mükemmel yiyecek çeşitleri sunmaktadır.

Onu ayıran şey: Avrupa'daki kaç havaalanının sanat galerisi var? Helsinki, bunu ve zamanınızı geçirmek için daha birçok seçenek sunuyor: bir havacılık müzesi, kitap değişimi fırsatı ve doğal bir teras bile var.

8. Viyana Uluslararası Havaalanı, Avusturya (VIE)

8. Viyana Uluslararası Havaalanı, Avusturya (VIE)

Harika manzaralı şirin bir havalimanı, bu, yolcuların konforu için tasarlanmış Avrupa'nın en iyi havaalanlarından biridir. Konforlu koltuklar ve sandalyelerin yanı sıra büyük salonlar, uzun katlarda rahatlamanızı ve dinlenmenizi sağlar. Havaalanı, büyük bir grafik tabela ile gezinmek için oldukça kolay organize edilmiştir. Bol bol gıda restoranları da vardır.

Onu ayıran şey: Bir Jamie Oliver restoranı ve alışveriş alanında oldukça fazla çikolata ve parfüm mağazları ile keyifli saatler geçirebilirsiniz. Şehir merkezine giden trenler de doğrudan terminalde mevcuttur.

9. Hamburg Havaalanı, Almanya (HAM)

9. Hamburg Havaalanı, Almanya (HAM)

Almanya'daki bu basit, verimli fırfırsız havaalanı, Avrupa'da ucuz havayolları (EasyJet, Ryan Air ve Eurowings gibi) için önemli bir merkez haline geldi. Geniş pencereli zarif mimarisi, hızlı güvenlik prosedürleri ve yardımcı personeli ile mükemmel bir şekilde tamamlanmaktadır. Yemek alanı iyi bir yemek seçeneğine sahiptir ve alışveriş bölgesi incelemeniz için güzel bir mağaza seçimine sahiptir.

Onu ayıran şey: Havacılık meraklıları için güzel bir alan ve yeni kişisel tarayıcıları ile süper hızlı geçiş.

10. Tallinn Uluslararası Havaalanı, Estonya (TLL)

10. Tallinn Uluslararası Havaalanı, Estonya (TLL)

Bu şirin havaalanında bir uçuş yakalamak ya da bir tane beklemek, kendi oturma odanızın konforunda vakit geçirmek gibi hissettiriyor. Hiç şüphe yok ki Tallinn Havaalanı, yolcuları mutlu etmenin yenilikçi yolları için mutlaka ziyaret edilmesi gereken, Avrupa'nın en soğuk ve en küçük havaalanlarından biridir. Yerel temalı kapılar, mükemmel bir ücretsiz kütüphane, spor salonu ve şarjlı yuvarlak uyku yatakları vardır. Süper güler yüzlü personeli, masa tenisi oyun masası ve farklı oyun bölgeleri kapağına daha fazla tüy katıyor.

Onu ayıran şey: Çocuklara havaalanı duyurularını okuma fırsatı verir. Kafeterya yakın olduğundan, küçük bir bağış yapabilir ve kendi sandviçinizi hazırlayabilirsiniz. Şehre taksiyle veya tramvayla 10 dakikada ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder