İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Google Stadia Korkuları Gidermek Adına Bir Yardım Sayfası Yayınladı - bannygo.com

Google Stadia Korkuları Gidermek Adına Bir Yardım Sayfası Yayınladı

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
632019 kişi okudu
5 10

Google ve arkadaşları, oyun yayını fikrini halka duyurmaya çalışıyor, ancak kuşkusuz bu etkileşimli eğlencenin bu yeni şekliyle ilgili bazı sorular var.

Bazılarının Google'ın yaklaşmakta olan Stadia maç yayın hizmetindeki yerlerini ayırmasına rağmen bile çekinceleri olabilir. Şirket şimdi bu korkuları azaltmaya çalışan bir SSS yayınladı.

Google Stadia

Microsoft'un e-kitap işinden çekilmesiyle ilgili son sorun göz önüne alındığında, Stadia'dan satın alınan oyunların abonelerinin mülkiyeti hakkında bazı sorular olabilir. Google, yayıncı Stadia'dan ayrılsa bile, başlıkları mevcut oyuncuların kullanımına sunmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını vaat ediyor.

Her yerde ve her cihazda cazip bir oyun vaadine rağmen, Google, altyapıyı oyunculara olabildiğince yakın tutma konusunda kısıtlamaları olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Emin olun ABD topraklarında bile her yerde bunu yapamaz. Bununla birlikte Porto Riko ve Alaska Stadia, Hawaii, Guam ve ABD Virgin Adaları'nın tadını çıkarabilecekler.

Desteklenen cihazlar için, ilk set oldukça küçük görünüyor. Bununla birlikte, orta seviye Pixel 3a ve Chrome OS tabletleri de dâhil olmak üzere tüm Pixel 3 modellerini Stadia destekleyecek.

Fakat ne zorluklar çekerek aldığınız iPhone XS Max telefonunuz ne yazık ki bu uygulamayı desteklemeyecek. Yada en azından şimdilik. Google kendi ürettiği yazılımı ile birlikte sadece kendi telefonlarına yönelik destekleme imkanı sunduğundan, telefon satışlarını arttırmayı planladığını da açıkça görebiliriz.

Google Stadia, internette gezinebilecek bir cihaza sahip olan hemen hemen herkesin kullanımına açık hale getirilerek oyunlarda devrim yaratmayı hedefliyor. Bununla birlikte, başarısı, büyük ölçüde, platformlarda bulunan oyunlara ve sahip olacağı internet hızına bağlı olacaktır. Ancak Google, zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalabilir, çünkü Microsoft ayrıca, Xbox’ın nezaketinde sunduğu daha fazla oyuna sahip olabilecek kendi xCloud platformunu da geliştirmeye başladı.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder