İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Galatasaray'dan Gece Yarısı Transfer Operasyonu - Falcao Galatasaray'da - bannygo.com

Galatasaray'dan Gece Yarısı Transfer Operasyonu - Falcao Galatasaray'da

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
612421 kişi okudu
5 1

Galatasaray Transfer döneminin bitimi ile beraber dün gece yarısı tam 3 transferi kapa bildirdi.Mario Lemina,Florin Andone ve Radamel Falcao Galatasaraylı Oldu.Uzun süreler boyunca espri konusu haline gelen Falcao transferi mutlu sona ulaşmış oldu.

Galatasaray'ın Falcao operasyonu Yaklaşık 1.5 ay önce başladı, Yapılan girişimler sonucunda mutlu sona ulaş Cim bom Kolombiyalı Golcü Radamel Falcao'yu dün gece İstanbul'a getirdi.

falcao istanbulda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

Falcao (@falcao)'in paylaştığı bir gönderi (1 Eyl, 2019, 7:22öö PDT)

Taraftarlar Havalimanında saatlerce beklediler

falcao taraftar

Dün İlk olarak saat 14.30’da İstanbul’a geleceği açıklanan ve öğrenilen Kolombiyalı futbolcuyu karşılamak için öğle saatlerinden itibaren binlerce taraftar metro ile havalimanına doğru yola çıktı. Güvenlik sebebi ile terminalin girişindeki yolda kurulan barikatın dışında bekletilen Galatasaraylı taraftarlar, Radamel Falcao lehine tezahüratlarda bulundu. Meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söylerken Falcao onlarla beraber şarkılar söyledi.Kulüp başkanı Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim lehine de tezahürat yaptı.

Bugün 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, idari menajer Şükrü Hanedar, menajer Ahmet Bulut ile Radamel Falcao ve ailesini taşıyan özel uçak dün gece 20.30’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne indi. Kolombiyalı futbolcu, eşi Lorelei Taron ve 
üç çocuğuyla birlikte pasaport kontrolünden geçtikten hemen sonra terminalin çıkışına doğru ilerleyip, kendisini bekleyen taraftarları selamladı. Son derece mutlu olduğu gözlenen, daha sonra üçlü çektirdi. Kolombiyalı yıldız, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Mario Lemina

Mario Lemina

Orta Saha'ya çözüm arayan Galatasaray Southampton’dan Mario Lemina’yı kiralıyor. dün gece sona eren resmi transfer dönemi öncesi Galatasaray’da hareketlilik devam ediyordu. Sarı kırmızılı takım orta sahaya bir takviye daha gerçekleştirmek üzere. Mario Lemina'yı kiraladı.Oyuncu bugün İstanbul'a gelerek kiralık sözleşme imzalayacak.

Yabancı fazlası sorunu yüzünden Lemina’nın gelmesi için Nagatomo, Linnes, Donk üçlüsünden biri gidebilir.

Florin Andone

Florin Andone

Mbaye Diagne'nin gidişinden sonra forvete bir takviye daha yapan sarı kırmızılı takım çevik,hareketli bir golcüyle anlaşmaya vardı kiralık olarak Brighton'dan gelecek olan Florin Andone sarı kırmızılı takıma imzasını atacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florin Andone (@florinandone11)'in paylaştığı bir gönderi (18 Ağu, 2019, 10:58öö PDT)

Galatasaray, Brighton'ın Romanyalı golcüsü Florin Andone'nin geçici transferi için görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Galatasaray'ın yaptığı açıklamaya göre; "Profesyonel Futbolcu Florin Andone’nin Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder