İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Friends'ten Gunther: Dördüncü Aşama Kanserim, Artık Yürüyemiyorum - bannygo.com

Friends'ten Gunther: Dördüncü Aşama Kanserim, Artık Yürüyemiyorum

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
364862 kişi okudu
5 1

Güne üzücü bir olayla başlıyoruz, Milyonlarca hayranı olan kült dizi Friends’te Gunther’i oynayan James Michael Tyler, dördüncü evre kanser olduğunu söyledi.

Friends’in sevilen karakteri Gunther kim?

Friends’in sevilen karakteri Gunther kim?

Gunther (James Michael Tyler) olayların sürekli geçtiği yer olan Central Perk kafesinin sahibidir. İsveçli Gunther, dizide en çok Rachel’a karşı duyduğu karşılıksız aşk ile tanındı. Hatta bunu The Last One’a kadar sakladı. Rachel ile vakit geçirdiği için Ross’dan nefret eder. Grubun diğer üyeleriyle bir problem yaşamayan Gunther, dizide neredeyse her bölümde kameralarda olmasına rağmen hiç önemli bir rol oynamamıştır.

Friends'ten Gunther kanser oldu

Friends dizisinde 10 sezon boyunca barmen Gunther'i oynayan aktör James Michael Tyler, 2018'den beri kemiklerine hızla yayılan prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı.

Aktör yaptığı açıklamada artık alt vücudunu hareket dahi ettiremediğini ve bu nedenle ünlü dizinin son veda bölümünü kabul etmesine rağmen artık katılamayacağını açıkladı.

Friends'ten Gunther kanser oldu

Gunther daha önce Zoom üzerinden Friends’in veda bölümü olan The Friends Reunion içerisinde rol alacağını açıklamıştı ve bunun hayatının en önemli ve en mutlu anlarından biri olduğunu da belirtmişti.

Yaptığı tam açıklamada şöyle dedi;

“Katılabileceğim için çok mutlu olmuştum, ancak fiziksel olarak orada bulunmam artık mümkün değil, çünkü insanlara kanserli bir Gunther göstermek istemiyorum, şüphesiz ki, Friends, benim için hayatımın en unutulmaz 10 yılıydı.

Erken önlem alma konusunda insanları uyardı

Şu anda hastalığı dördüncü evrede olan ve eğer zamanında fark edilseydi kontrol altına almanın daha kolay olacağını ifade eden aktör, hayranlarını erken önlem almaya davet etti. James Michael Tyler, tümörü yenmek ve iyileşmek için uzun bir tedavi sürecinden geçmişti.

Gunther’dan kült diziye saygı duruşu

Friends dizisinde geçirdiği 10 yılın hayatının en mutlu yılları olduğunu belirten Gunther, Friends'in 15. yıl dönümü vesilesiyle Londra'da çalıştığı ünlü kafe Central Perk'in geçici bir süre reprodüksiyon yapacağını söyledi. Küçük bir sit-com yapacak kendisi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder