İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

FIFA 20'de Olacak Olan Yeni Özellikler - bannygo.com

FIFA 20'de Olacak Olan Yeni Özellikler

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
621584 kişi okudu
5 1

Efsane futbol oyunu FİFA 20 Yenilikleri açıklandı,EA Games yayınladığı en efsane oyunlardan FİFA 20 ile ilgili güncelleme notları gün yüzüne çıktı, FİFA 20 Eylül ayında çıkacak.Bu değişikliklerde oyuna eklenen özellikler belirlendi. Oyunda kariyer modu,kadın menajer ve tepkilere duyarlı oyuncular olacak ve Yapay Zeka'dan faydalanılacak.

EA Games, bugün yayınladığı FİFA 2020 hakkında bazı özelliklerin bulunduğu notları resmi blog'u üzerinden duyurdu. Yayınlanan içerikte kariyer modu ile ilgili bir çok yenilik bulunuyor, FİFA 20 kariyer modunda bir kaç yenilik ve asıl ses getirecek büyük değişiklikler yer alacak gibi gözüküyor. Görünen o ki FİFA 20 oyun severlere daha öncekiler FİFA serilerine göre daha canlı bir oynanış keyfi ve oyun deneyimi kanıtlamak amacında bu yüzden oyuna bazı önemli değişiklikler eklemiş ve mevcut nitelikleri geliştirmiş, bildiğiniz üzere PES serisi ile kıyasıya rekabet eden FİFA lisans olayından sonra gaza basmış görünüyor.

fifa 2020 yeni özellikler

Açıklanan yeni özelliklere göre FIFA 20’de, oyunda gazeteciler ve takımınız hakkında yorumlar bulunacak. Bu konu hakkında tam henüz net bir gelişme yok fakat ( Sosyal Medya vb.) (Football Manager serisinden bildiğimiz özellikler olabilir.) Gazetecilerin yaptığı yorumlar maç sonucu, goller, rakip, genel sezon performansı, maç öncesi yorumlar ve daha fazlasını barındıracak. Gazetecilerin yapmış olduğu yorumlar ise oyuncuların performansını etkileyebilecek. Üretici EA'ın açıklamalarından yola çıkarsak oyunun menajerlik modunda da bir takım önemli değişiklikler bulunmakta. FIFA’ya yeni gelecek bir özellik sayesinde, artık menajer olarak oyuncularınızla bire bir konuşmalar yapabileceksiniz, bu konuşmalar oyuncuların maç içerisindeki performansına da olumlu veya olumsuz etkileri olacak. Ayrıca menajer seçme ekranında erkekler ve kadın menajerlerde bulunacak.

fifa 2020 yeni özellikler

FIFA 20’de yer alacak olan 5 önemli değişiklik;

Kişiselleştirilebilir Menajer Ayarları

Cinsiyet, vücut tipi, cilt tonu, kıyafetler ve saç stilleri tamamen yeniden tasarlanabilir. Kadın menajerler de seçilebilir hale getirildi.

Tepkilere duyarlı oluşacak moral ve performans

Basın toplantıları, takım rotasyonu, bire bir yapılan sohbetler ve daha fazlası oyuncuları etkileyebilir.

Sürekli Dinamik Oyuncu Potansiyeli Özelliği

Oyuncuların reyting istatistiği, oyuncuların maçlardaki performansına etki edebilecek. Bu özellik, muhtemelen takıma yeni katılmış olan ve reytingi daha da geliştirilebilecek olan genç oyuncular için en önemli olanı.

Sezon Özeti (Kariyer Mod)

Haber akışı artık maçlarınızdaki önemli kırılma anlarını gösterecek.

Dinamik Oyun Arayüzü

Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ne ait onaylı markaları artık kullanıcı arayüzünde görebileceksiniz.

fifa 2020 yeni özellikler

Kariyer Modu ile yeni gelişecek özelliklerle beraber VOLTA oyun, Sokak futbolu ve futbol oyunlarında süper bir gelişme yaratacak Yapay Zeka geliştirmeleri FİFA20' nin iskeletini oluşturacak. Ayrıca oyunun standart modu konsollar için 450 TL, bilgisayar versiyonunun ise 334 TL olacağı EA tarafından belirtildi. Oyunun çıkış tarihi 27 Eylül 2019 olarak duyuruldu.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Bu oyunların fiyatını kim belirliyorsa onunda **** 334tl nedir ya?? Kyk onu 1 ay geçinsin diye öğrencilere veriyodu

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla