İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Facebook, Workplace Görüntülü Sohbet Desteğini Portal Cihazlarına Getiriyor - bannygo.com

Facebook, Workplace Görüntülü Sohbet Desteğini Portal Cihazlarına Getiriyor

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
598768 kişi okudu
5 1

Facebook, Portal cihazlarını ofislere getirmek istiyor; bu, Facebook için Workplace'in bağlı cihazlarda başlatılmasıyla mümkün olacak bir şey.

Facebook Portal

Şirket, bugün erken saatlerde düzenlenen bir konferansta planını açıkladı. Facebook, diğerlerinin yanı sıra yeni desteğinin bir parçası olarak 50'den fazla kişinin Portal üzerinden görüntülü sohbetlere katılmasına izin verecek.

Facebook tarafından yaratılan Workplace uygulaması, iş ekipleri için tasarlanmış, birbirleriyle işbirliği yapmalarını, sohbet etmelerini ve daha fazlasını sağlayan bir platformdur. Hizmet şu anda insanların diğer kullanıcılar ve daha büyük gruplarla görüntülü görüşme yapabildiği masaüstü ve mobil cihazları desteklemektedir. Aynı kurumsal katman işlevselliği yakında Portal aygıtlarında da kullanılabilir olacak.

Facebook Portal

Portal, Facebook'un web kameralarını ve dokunmatik ekranları içeren akıllı ekranlar dizisidir. Cihazlar, Amazon Alexa yerleşiğinin yanı sıra, bir masaüstü web kamerası veya telefon kamerasıyla mümkün olanı aşan görüntülü arama işlevselliğine de sahiptir - çoğunlukla, Portal'ın kamerası, dolaşırken kullanıcıyı izleyebilecek kapasiteye sahiptir.

Bu, örneğin birinin sunum yaptığı video konferanslar için özellikle yararlı olabilir. Venture Beat'a göre , Portal'da Workplace aracılığıyla yapılan Facebook video görüşmeleri, 'şu anda bazı detayları hala eksik olsa da' paylaşılan bir çalışma alanı 'içerecek.

Çeşitli uygulamaların ve entegrasyonların Facebook'un akıllı ekranları ile nasıl çalışacağı belli değil; İşyerinin kendisi aynı isme sahip özel bir uygulama olarak Portal'a ulaşacaktır. Bu duyurunun ortasında Facebook, Workplace’in Workplace News Feed’de paylaşılan videolar için otomatik video başlıkları aldığını ortaya koydu. Başlıklar, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça ve daha fazlası dahil olmak üzere çoklu dil desteğiyle başlayacaktır.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder