İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Facebook Mağazalar Bir Kez Daha “Küçük İşletmeleri” Almaya Çalışıyor - bannygo.com

Facebook Mağazalar Bir Kez Daha “Küçük İşletmeleri” Almaya Çalışıyor

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
518114 kişi okudu
5 1

Bugün Facebook, Facebook Mağazaları adı verilen bir sistemle tekrar “küçük işletmeleri” almaya başladı. Bu sistemle, işletmeler doğrudan Facebook üzerinden ürün satabilecek veya üçüncü taraf web sitelerine bağlanabilecekler.

Facebook Mağazalar

Ayrıca çok yakın bir gelecekte bir Instagram Mağaza deneyimi de sunacaklar. Facebook bunun Shopify, BigCommerce, WooCommerce, ChannelAdvisor, CedCommerce, Cafe24, Tienda Nube ve Feedonomics gibi ortaklarla daha yakın çalışma çabalarının bir parçası olduğunu ileri sürdü.

Facebook, bu güncelleştirme sistemini e-ticaret ekosistemlerinde küçük işletmelere “ihtiyaç duydukları desteği” veriyor olarak konumlandırıyor. Yukarıda listelenen markalar, Facebook, “küçük işletmelerin Facebook Mağazalarını oluşturmalarına ve büyütmelerine ve diğer ticaret araçlarımızı kullanmasına yardımcı olacak” dedi.

Facebook bugün Facebook Mağazalarını açmaya başlıyor. Zemin seviyesinden girmek üzereyseniz, Facebook'taki Facebook Mağazaları için Gizlilik Konuları girişine bir göz atmak ve bizi izlemeye devam etmek istersiniz 

İlgili haberlerde, daha sonra 2020 yılında, Instagram'da alışveriş çantası gibi görünen yeni bir sekme olacak. Böylece profil düğmesi, ana sayfa, arama, artı (yeni bir Instagram fotoğraf / video ve alışveriş çantası eklemek için) olacak. Bu sizi doğrudan Instagram Mağazasına yönlendirecektir.

Bu, Instagram'ı etkili bir şekilde her zaman olabileceğini bildiğimiz para ve ticaret merkezli bir canavara dönüştürebilir. En azından Facebook şirketi doğrudan satın aldığından beri, değil mi? Ancak Facebook'un bu haftaki sürümü, mesajlaşma için WhatsApp ile olan bağlantılardan da bahsetti, bu nedenle Facebook'a ait tüm şirketler ailesi, ürünlerinizin hepsinin kalbi ile kar elde etme macerasına girebilir.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder