İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Eski Tenis Yıldızı Boris Becker'in Eski Karısı Lilly Becker, İtalya'daki Bir Tatil Sırasında Göğüslerini Yanlışlıkla Biraz Fazla Gösterdi - bannygo.com

Eski Tenis Yıldızı Boris Becker'in Eski Karısı Lilly Becker, İtalya'daki Bir Tatil Sırasında Göğüslerini Yanlışlıkla Biraz Fazla Gösterdi

Abone Ol Google News Logo
Mustafa Tezkan
484694 kişi okudu
5 1

Boris Becker’in eski karısı Lilly Becker'in Miami sahilinde yüzmeye giderken bikinisinin iplerinin çözülmesi sonucu bazı açık resimler ortaya çıkardı. Yazının sonunda +18 olarak görebilirsiniz.

Lilly Backer

Eski tenis yıldızı Boris Becker'in eski karısı Lilly Becker, İtalya'daki bir tatil sırasında göğüslerini yanlışlıkla biraz fazla gösterdi.

Geçen ay 44 yaşındaki model, eski kocasının yeni ortağı Lilian de Carvalho Monteiro'ya İbiza'daki bir aile tatilinde “sevimli bikinisi ve muhteşem vücudunu” gösterdiği için bir şekilde magazine düşmüştü.

Bugün, Becker, iki parçalı beyaz bikinisi ile kameraların önünde oynayarak Show dünyasındaki görevini yine yerine getirdi.

Bir noktada tatil güneşinin tadını biraz fazla çıkarmış gibi görünüyordu.

Eskiden Lilly Kerssenber olarak bilinen Hollandalı model, son iki hafta içinde birkaç kez Akdeniz'de arkadaşlarıyla parti yaparken görüldüğü için dünyaya onun umurunda olmadığını bildiriyor.

Sadece iki hafta önce, sahnedeki yeni kadının Lilly ve Boris'in oğluna biraz fazla aşina olduğu tespit edildikten sonra de Carvalho Monteiro ile WAG çekişmesini tetikleyen Lilly Becker'den gelen bu olay gerçekten beklenenden çokta farklı bir şey değil.

Lilly Becker, Yunanistan'da bir yat tatilinde 10 yaşındaki oğlu Amadeus ile görüldükten sonra da Carvalho'dan ayrılmıştı.

Ancak Lilly Becker’ın oldukça fazla artan çıplak resimleri sonrası, bazı twitter ve instagram kullanıcıları güzel oyuncuya çıplaklık içeren resimler gönderdi. Becker, bu resimler ile ilgilenmediğini ve bu kullanıcıların hepsini report ettiğini magazin dünyasına bildirmişti. Ancak ortaya çıkan yeni görüntüler de yeniden frikikler veren Becker, ne yazık ki bu mesajları almaya devam ettiğini açıkladı.

Lilly Becker’a ulaşamayan ve report yiyen bazı kullanıcılar, Becker’ın 10 yaşındaki oğlu Amadeus’un instagram hesabına çıplak resimler atmaya devam etti.

Bunun üzerine Becker, “Karşınızda genç bir kız yok, beni bir aile olarak görün ve lütfen oğluma saygı gösterin, sevimli kıyafetleriniz ve muhteşem vücutlarınızla bana resim göndermek istiyorsanız, lütfen @borisbeckerofficial adresine gönderin ancak lütfen oğlumdan uzak durun” şeklinde açıklama yaptı.

Lilly Becker

Boris ve Lilly, iki yıl önce ayrı yollarına gitmeden önce 13 yılını birlikte geçirdiler ve şuanda boşanmayı sonuçlandırmaya yakın oldukları düşünülüyor.

Şimdi buraya Becker’a ait bazı çıplak resimleri doğrudan ekleyemem ama eğer bu resimleri de vermezsem yalan haber yapmış olacağım, dolayısıyla işte resimleri görebileceğiniz linkler..

Linkleri test ettim şuan için hepsi çalışıyor. Ancak doğrudan biryere yükleyemediğim için yönlendirmeli link ile ekledim.. 5sn bekleyin ve sağ üstten geç'e basın.  Bozulursa yorum atarsanız düzeltmeyi deneyebilirim.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder