İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Bruce Willis, Yüz Maskesi Takmadığı İçin Bir Mağazadan Dışarı Atıldı - bannygo.com

Bruce Willis, Yüz Maskesi Takmadığı İçin Bir Mağazadan Dışarı Atıldı

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
433739 kişi okudu
5 1

Bruce Willis, Pazar günü Los Angeles’ta bir mağazada maskesiz fotoğrafının çekilmesi üzerine açıklama yaptı..

Bruce Willis

Yargıdaki bir karışıklıktan olduğunu söyleyen başarılı aktör, maske takmaya ve insanları korumaya devam edelim şeklinde de ekledi.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

65 yaşındaki yıldız, Los Angeles'ta siyah bir ceket, çizgili tişört, kot pantolon ve boynuna bir fular takarken Rite Aid mağazasında fotoğraflandı.

Page Six'e göre, bir çalışan aktörden mağazayı terk etmesini istedi.

Bruce Willis fired

Bununla birlikte Salı günü, Die Hard (“Zor Ölüm” serisi) yıldızı, fotoğrafın sosyal medya kullanıcıları arasında dolaşan ve oyuncuyu yüz maskesinden vazgeçtiği için eleştirmesiyle Twitter'da trend olmaya başladı.

Johns Hopkins Koronavirüs Kaynak Merkezi'ne göre Kaliforniya'da 2 milyondan fazla COVID-19 vakası var ve bunların 930.000'den fazlası Los Angeles County'de bulunuyor .

Koronavirüs salgınının başlangıcına doğru , Willis'in karısı Emma Heming Willis ve iki kızı Mabel ve Evelyn, Los Angeles'ta evdeyken, oyuncu eski karısı Demi Moore ve 32 yaşındaki kızları Rumer'e katıldı. 29 yaşındaki Scout ve 26 yaşındaki Tallulah da ailenin Idaho'daki evinde kalıyor.

Bir kaynak daha önce insanlara, Moore-Willis birlikteliğinin, devam eden koronavirüs salgını ortasında sosyal mesafeye birlikte başladıklarından beri " mutlu bir aile " tablosu çizdiğini söylemişti . Ancak Haziran ayında tüm aile Emma'nın 42. doğum gününü birlikte kutladı .

Bruce Willis Doğum Günü

Nisan ayında Scout, üvey annesi ve üvey kız kardeşlerinin neden başlangıçta koronavirüs krizi sırasında evde kalma emirleri için onlara katılamadıklarını açıkladı ve küçük kardeşlerinden birinin Los Angeles'ta bir parkta iken yanlışlıkla bir iğneye bastığını ortaya çıkardı. .

Scout, Dopey podcast'inde "Üvey annem LA'de olmalıydı, onu doktora götürmenin sonuçlarını beklemek zorundaydı, bu yüzden babam buraya geldi ve sonra seyahat çılgınlaştı, bu yüzden üvey annem Los Angeles'ta küçük kız kardeşlerimle kaldı," dedi .

Konuyu fazla dağıttık, magazin boyutuna kaçtık biraz, bunu şöyle toparlayalım;

Bruce Willis maskesi olmadan görüldüğünde alışveriş yapanlar gerçekten öfkelendi ve alışveriş yapmadan hemen mağazadan ayrıldılar.

Peki ama Willis “Yargıdaki bir hatadan kaynaklandı” derken ne demek istedi?

Kaliforniya yasalarına göre tüm kapalı alanlarda maske kullanılması gerekirken, insanların diğerlerinden altı fitlik (yaklaşık iki metre) bir mesafeyi koruyabildikleri sürece maske takmaları gerekmemektedir.

Bugün de yabancı magazinden payımızı aldığımıza göre kalın sağlıcakla.. :)

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder