İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Birinci Dünya Savaşı Konulu '1917' Filminin Fragmanı Yayınlandı - bannygo.com

Birinci Dünya Savaşı Konulu '1917' Filminin Fragmanı Yayınlandı

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
620308 kişi okudu
5 1

Daha önceden bildiğiniz American Beauty ve Skyfall filmlerinin yakaladığı başarı dünya gündemine oturmuştu, usta yönetmen Sam Mendes'in yeni projesi olan dram ve savaş konulu filmi 1917'nin fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı.

1917 filmi Birinci Dünya savaşındaki olayları farklı bir şekilde anlatacağından dolayı tüm dünyada ilgi ve merakla bekleniyor.

Benedict Cumberbatch 1917 filmi

Spectre, American Beauty ve Skyfall filmleri gibi yüksek tirajlı işler yapan ve kendini kanıtlayan dünyaca ünlü usta yönetmen Sam Mendes'in yönetmenliğini yaptığı 1917 filminin fragmanı yayınladı. Fragmana bakarsak eğer Klostrofobik ve savaşın vahşi yüzünü Sam Mendes filmde etkili bir şekilde anlatmışa benziyor. Hepimizin bildiği gibi Birinci Dünya Savaşı yaşanan ilk büyük savaş olduğu için vahşi ve dram tarafı daha belirgin halde hayata yansıyor. Birinci Dünya savaşı siper yarışları ve mücadelelerinden dolayı sürekli olarak bir belirsizliğin içinde seyran etmişti, Askerler aylarca siperlerden çıkamayacak duruma gelip buralarda mecbur konakladılar ve hareket edemediler, Bu durumda hem savaşta ölenlerin hem de hastalıkta ölenlerin sayısını arttırmıştır. 1917 filmi gerçekçi hikayesi ile merakla bekleniyor diyebiliriz.

1917 filminden sahne

Oyuncu kadrona gelirsek bildiğiniz gibi Sherlock, Doctor Strange ve The Imitation Game gibi bir çok filmden tanınan Benedict Cumberbatch, Game of Thrones ve Bodyguard dizilerinden Richard Madden, A Single Man, The King's Speech, ve Kingsman serisi yapımlarında boy göstermiş olan usta isim Colin Firth daha sonra Dean-Charles Chapman ve Andrew Scott'u görüyoruz.

Colin Firth, Benedict Cumberbatch ve Richard Madden

Film tüm dünyada çıkması için sabırsızlık içinde beklenmek üzere, aslında daha önce bir çok Birinci Dünya savaşı konulu film yapılmasına rağmen usta oyuncu kadrosu ile yepyeni olacak olan bu filmin tüm dünyada ilgi ile izlenmesi bekleniyor açıkçası filmde Türklerle ilgili bir gelişme olacak mı bizde çok merak ediyoruz, özellikle filmde Çanakkale, Gelibolu Cephesi ile ilgili bir hikayeye rast gelecek miyiz yoksa gelmeyecek miyiz, bunu film çıktığı zaman daha iyi görmüş olacağız.

1917 filmi

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder