İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Audi A6 55 TFSI E Quattro Hybrid Modelleri Satış Öncesi Almanya Başlıyor - bannygo.com

Audi A6 55 TFSI e Quattro Hybrid Modelleri Satış Öncesi Almanya Başlıyor

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
584862 kişi okudu
5 1

Audi, elektrikli araba modelleri portföyünü genişlettiğini açıkladı. En yeni plug-in hybrid modelleri satış öncesi Almanya'da piyasaya sunulmaya başladı.

Audi A6 55 TFSI e Quattro

Arabanın tam modeli Audi A6 55 TFSI e Quattro'dur. Araç, Audi'nin 112 ila 123.8 ABD MPG olduğunu söyleyen 1.9-2.1 l / 100km sürüş kombine yakıt tüketimini sunmaktadır.

Otomobilin 367PS (Beygir) 'lik bir kombine güç çıkışına ulaşmak için iki verimli motoru var. Dört silindirli gaz motoru, yalnızca 252PS yapan 2.0 litrelik bir TFSI birimidir. Elektrik motoru, 7 vitesli S tronic şanzımana entegre edilmiştir ve en yüksek 105 kW çıkışa sahiptir.

Tork 368.8 pound-feet birleştirilmiştir. Elektrik sistemi için lityum iyon akü, aracın arka kısmına entegre edilmiştir ve içinde 14.1 kWh enerji bulunur. Bagaj bölmesinde saklanmasına rağmen, araba hala büyük bir bagaj alanı vaat ediyor.

A6 TFSI e55 quattro'nun performansından bahsetmek gerekirse, 5.62 saniyede 0-100km ve 155.3 km/saat hıza ulaşıyor. Otomobil, yalnızca 83.9 mil / saat elektrikle hıza sahip. Sadece elektrikli sürüş menzili, WLTP prosedürüyle ölçüldüğü gibi, 32,9 mil kadardır.

Ayrıca Audi arabaya üç sürüş modu da kazandırdı.

Audi A6 55 TFSI e Quattro

Bu modlar elektrikli sürüş için “EV”, her iki sürüş tipi için de “hybrid” ve daha sonra pil gücünü korumak için “Hold” modunu içerir. Seviye 3 şarj cihazı ile çalışan ve boş bir pili şarj etmek için 2,5 saat gerektiren 7,4 kW'da şarj imkanı sağlaması da ekstra bir memnuniyet sunuyor.

Aracın S line dış paketi siyah stil paketi, siyah dış ayna gövdeleri ve daha fazlası ile geliyor.

Araç matris LED farlar, spor koltuklar, dört bölgeli otomatik hava, Audi sanal kokpit, spor süspansiyonu, 19 inç jantlar ve kırmızı fren kaliperleri ile donatılabiliyor. Fiyat 68.850 EUR'dan başlamaktadır. Ancak Almanya dışında ki kullanılabilirlik şimdilik açıklanmadı.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder