İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Adobe'nin Giriş Seviyesi Photoshop Elements, Yeni AI Destekli Araçları Kullanıyor - bannygo.com

Adobe'nin Giriş Seviyesi Photoshop Elements, Yeni AI Destekli Araçları Kullanıyor

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
590405 kişi okudu
5 1

Adobe'nin nispeten ucuz giriş seviyesi Photoshop Elements yazılımı, şirketin Sensei yapay zekâ teknolojisi tarafından desteklenen yeni özelliklerle güncellendi. Photoshop Elements 2020'ye geldiğinde, yeni güncellenen Premiere Elements 2020’nin yerini alabilir.

Photoshop Elements 2020

Adobe'un giriş seviyesi video düzenleyicisinin güncellenmiş hali de aynı şekilde tüketicilere birkaç yeni önemli araç getiriyor.

Adobe Photoshop Elements, şirketin normal Photoshop ürünlerinin basitleştirilmiş bir sürümüdür, bu da yazılımı sıradan tüketiciler için daha uygun fiyatlı ve erişilebilir hale getirir. Photoshop Elements, ilgili yazılımın normal sürümü kadar sağlam olmasa da normalde uygulamalarla elde edilebilecek özelliklerin ötesinde birçok gelişmiş özellik sunar ve kendi görüntülerini düzenlemek isteyen herkes için güzel bir seçenek haline getirir.

Şirket bu hafta Adobe Photoshop Elements 2020'yi piyasaya sürerek Adobe Sensei tarafından desteklenen birçok yeni özellik getirdi. En güçlü yeni özelliklerden biri, eski aile fotoğraflarını bir kutuda saklayan herkese hitap edecek: otomatik renklendirme. Adından da anlaşılacağı gibi, bu yapay zekâ destekli işlevsellik otomatik olarak sepya ve siyah-beyaz görüntüleri de renklendirecek ve böylece eski resimler renkli görünecek.

Photoshop Elements 2020

Buna ek olarak, Sensei, görüntüyü yapay gibi görünmeden cilt lekelerini silen yeni bir otomatik cilt düzeltme aracı aracıda ekledi. Aynı şekilde, bu AI, Adobe'nin 'Otomatik Oluşturmalar' olarak adlandırdığı görüntü konularını ve yeni görüntü efektlerini seçmek için tek tıklamalı bir seçim aracına da olanak sağlayacak. Diğer özellikler Akıllı Etiketler, HEIF / HEVC desteği, nesne kaldırma ve desen fırçalamayı içerir.

Yeni Premiere Elements 2020 yazılımı da, istenmeyen sensör grenlerini videoların dışına çıkaran bir araç ve Rehberli Düzenleme'nin yanı sıra, kullanıcıların farklı türlerde video projeleri oluşturmasına yardımcı olmak için, fotoğraflardaki gökyüzünü değiştiren bir araç ve bir dosya Dikey bir video etrafındaki siyah çubukları daha kesintisiz bir arka plana dönüştüren bir araç geliştirecek.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder