İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

ABD'de Alışveriş Merkezinde Silahlı Saldırı Gerçekleşti,Ölüler Ve Yaralılar Var - bannygo.com

ABD'de Alışveriş Merkezinde Silahlı Saldırı Gerçekleşti,Ölüler ve Yaralılar Var

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
621249 kişi okudu
5 1

ABD'nin Teksas eyaletinde bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenlendi, El Paso kentinde yapılan silahlı saldırıda 20'ye yakın ölü ve 40'a yakın yaralı sayısı olduğu kesinleşti.

ABD' Teksas eyaletinde bir alışveriş merkezi içerisinde ölü ve yaralıların olduğu geçtiğimiz saatlerde duyuruldu. El Paso polis merkezinin sözcüğünü yapan memur Enrique Castillo, Cielo Vista alışveriş merkezi'nde gerçekleşen saldırının Walmart mağazasında gerçekleştiği ölülerin ve yaralıların olduğunu açıkladı. Teksas Eyaletinde bulunun El Paso'nun valisi Dee Margo saldırıda ilişkin 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Saldırganın AVM içine tüfeği ve poligonlarda atış yapılan kulaklık kullandığı dikkatlerden kaçmadı.

ABD silahlı saldırı

ABD'li ünlü gazeteci Camilla Rambaldi , Facebook hesabından yaptığı açıklamaya göre ölüler ve yaralılar hakkında bilgi verdi. KTSM Televizyonu 18 ölü olduğunu duyururken bir başka televizyon olan AFP'nin haberinde 20 kişinin öldüğü ABD kamuoyuna duyuruldu. Bir başka polis memurunun Fox televizyonuna yaptığı açıklamada 'Şuan bir çatışma yok ama tehlike devam etmekte. İnsanlarımız operasyon bölgesini çevreledi. Şimdi yapılacak en iyi şey kimsenin alışveriş merkezine girmemesi' dedi.

ABD silahlı saldırı alışveriş merkezi

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Başkan Donald Trump'ın saldırı hakkında bilgilendirildiği ve konuyu takip ettiği bildirildi. Saldırı hakkında başsağlığı dileyen ABD başkanı konu ile ilgili en yakın merceklerden bilgi aldığını ölülerin ve yaralıların ailelerine yardım yapılacağı söyledi.

ABD silahlı saldırı beyaz saray teksas

Saldırıyı gerçekleştiren zanlının kimliği belli oldu, Teksas'ın en büyük kentlerinden olan El Paso'da Cielo Vista Alışveriş merkezinde gerçekleştirilen saldırının 21 yaşındaki Patrick Crusius olduğu belirtildi. Polisin bölgeyi kontrol ettiği ve halkı bölgeden uzak tuttuğu gözlemlendi.

ABD silahlı saldırı avm saldırısı

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder