İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

3 Kamu Bankası Temel İhtiyaç Desteği Kapsamında Kredi Verecek! - bannygo.com

3 Kamu Bankası Temel İhtiyaç Desteği Kapsamında Kredi Verecek!

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
537185 kişi okudu
5 1

Ekononomi bakanı Berat Albayrak, ekonomik istikrar kalkanı kapsamında 5 bin TL gelir altındaki tüm vatandaşlara Temel İhtiyaç Desteği adında bir paket ile uzun vadeli kredi imkanı sunacaklarını açıkladı.

Temel İhtiyaç Desteği

Yapılan açıklama bir süredir gündemi kasıp kavuran ve sağlık başta olmak üzere, insanların ekonomik yaşamlarını da tehlikeye atan COVID-19 yani Corona salgının insanlara verdiği hasarı bir miktar karşılamak için atılan adımları içeriyor.

“Ekonomik İstikrar Kalkanı” sürecine bağlı olarak Türkiye’nin 3 büyük devlet bankası Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hane gelirinin 5 bin tl altında olduğunu kanıtlayan herkese uzun dönem vadeli 3 farklı kredi fırsatı sunacaklarını garanti etti.

Konuyla ilgili bir diğer açıklama Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank tarafından da geldi.

Yapılan açıklamada özetle şu konulara yer verildi;

Temel ihtiyaçları finanse edebilmek amacıyla, 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz ve toplamda 36 ay’a kadar vadeli, eşit taksitli kredi imkanını sunmaya başlayacağız.

Temel İhtiyaç Desteği

Bireysel ihtiyaç kredisinin ortak bankalar aracılığıyla değerlendirileceğini söyleyen bankalar başvuruların Ziraat, Halkbank yada Vakıfbank’tan sadece birine yapılabileceğini açıkladı.

Tüm başvurular için başlangıç tarihi 1 Nisan 2020 olarak belirlendi

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder