İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

2019 Yılında Avrupa'da En Çok Satan Oyunlar Açıklandı - bannygo.com

2019 Yılında Avrupa'da En Çok Satan Oyunlar Açıklandı

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
618624 kişi okudu
5 1

2019 senesinde Avrupa genelinde en çok satan oyunlar açıklandı. GfK Entertainment'in açıkladığı veriler ışığında listenin ilk sırasını alan efsane seri oyunu FIFA 19  bulunuyor.

Her sene zevkle oynadığımız oyunlar seneler geçtikçe sayıları artıyor ve bu senede en güzel oyunlar adını listelere yazdırmışa benziyor. Oyunlar hakkında araştırmalar yapan ve bilgi analiz firması olan GfK Enternainment 2019'da Avrupa'nın en çok satan oyunlarını açıkladı. Listenin zirvesinde çokta ne alaka demeyeceğimiz FIFA19 yer alıyor. FIFA' dan sonra listenin ikinci sırasında New Super Mario Bros. U Deluxe yerini alıyor.

fifa 19

FIFA 19 2018 senesinin Eylül ayında piyasaya çıkmıştı. Çıkış tarihi belli olmasına rağmen FIFA 19; Call of Duty: Black Ops 4, God of War, Red Dead Redemption 2 tarzı büyük yapımları arkada bırakmayı sürdürdü, ve büyük bir farkla yerini aldı. Bu sonuca bakacak olursak FIFA her geçen sene oyuncu kitlesini genişletmeye devam ediyor. FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe’la beraber listenin 3.sırasını son 20 yılın efsane oyun serilerinden GTA serisinin GTA V oyunu yer alıyor. GTA V dijital yayın platformlarında büyük bir izlenme kitlesine sahip, online oyunlar için 'Casino' modu ile beraber bir çok oyuncusunu geri kazanmayı başardı.

gta v

2019 Yılında Avrupa’da En Çok Satan Oyunlar

  • FIFA​ 19
  • New Super Mario Bros. U Deluxe
  • Grand Theft Auto V
  • Red Dead Redemption 2
  • Days Gone
  • Minecraft
  • Mario Kart 8 Deluxe

Bu verilere göre GfK Entertainment'in  genel olarak kopya satışları verilerine işlediğini belirtmekte büyük yarar var. Dijital ortamda satılan oyunlar veya yüklenen oyunlar bu listede bulunmuyor. Bu sebepten dolayı verilerin doğruluğu tartışılır. Listeleme için araştırılan ülkeler şunlar; Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, İsveç, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder