İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

2000'lerde Asla Kaçırmadığımız Ve Severek İzlediğimiz 10 Dizi - bannygo.com

2000'lerde Asla Kaçırmadığımız Ve Severek İzlediğimiz 10 Dizi

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
637722 kişi okudu
5 1

İzlemekten Vazgeçmediğimiz diziler onlar, bir zamanlar ekranların başından ayrılmaya cesaret edemediğimiz ve keyifle izlediğimiz dizilerin listesini hazırladık, eğlencenin dibine vurduğumuz bu dizileri hep beraber inceleyelim.

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

Ben izlemiyorum diyen arkadaşlarınız çıkacaktır, inanmayın onlara herkes illaki bir bölüm Arka Sokakları izlemiştir. Yaklaşık 500 bölümü geçecek olan bu yaşayan efsanenin olağanüstü olaylara ve şehrin kargaşalı, üstüne suç dolu halini görmeye alıştık. Rıza baba ve ekibi bütün suç şebekelerinin ensesine yapışmış halde ama hala emekli olamadılar, bu kadar suçlu yakalarken hala bitmemiş olması da hayret verici bir olay haline geldi.

Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu

Büyük servet sahibi bir aile ve başına gelmeyen onlarca entrikalı olaylar zincirini anlatan bu dizi, bir zamanlar 2000'li yıllarda ekranlardan ayrılmıyordu herkesin dilindeki en çok izlenen diziler arasında olan Aşk-ı Memnu son bölümüyle birlikte yayın dönemine son vermiş olmasına rağmen yurt dışında bir çok ülkede halen izleniyor.

Avrupa Yakası

Avrupa Yakası

Benim için 2000'lerin en güzel dizisi diyebilirim herkes çok seviyordu bu diziyi, evet bu dizideki geçen olaylar, sohbetler, espriler herkesin ekran başından ayrılmamasına zemin hazırlıyordu tam bir aile ortamında gerçekleşen dizi tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakmıştı. Volkan'ın bestelemeye çalıştığı fakat besteleyemediği daha sonra muhallebici dükkanın önünde oturup arkadaşları ile muhabbet etmesi eski Türkiye'yi hatırlatıyor fakat söylemekten üzüntü duyarak dile getirmek İsterim ki artık Avrupa Yakası yok.

Muhteşem Yüzyıl

Muhteşem Yüzyıl

Osmanlı dizileri ülkemizde uzun bir süre gösterilememiştir fakat 2000'lerde Muhteşem Yüzyıl milyonları ekrana çekmeyi başardı. Senelerce yayın yapan bu dizi sadece Türkiye'de değil, başka ülkeler dahil olmak üzere geniş bir kitleye sahip, Dizinin son bölümlerinde meydana gelen olayda Sultan Süleyman'ın şehzade Mustafa'yı idam etmesi dünya gündemine bile oturmuştu.

Cennet Mahallesi

Cennet Mahallesi

Cennet Mahallesi aslında bir Çingene mahallesi kültürünü anlatan bir dizi, neler olmuyor ki bu mahallede Çağla Şikel ve Alişan'ın başını çektiği bu dizinin son bölümleri genellikle karakolda bitiyor. 2000'lerin Türkiye'sinde oldukça sevilen dizi artık yayınlanmıyor.

Doktorlar

Doktorlar

Bir hastane düşünün fakat içerisi ayrı bir dünya, yapılan dedikodular ve arkadan iş çevirmeler doktorlara mesleklerini unutturmuşa benziyor. Doktorlar dizisinde geçen aşk hikayeleri ve arkadaşlıklar hepimizin severek izlediği senaryolarda en başta geliyor ünlü sanatçı Kutsi'nin rol aldığı dizi günümüz Türkiye'sinde özlemle hatırlanıyor.

Ezel

Ezel

Her ihanet sevgiyle başlar, Ezel Türkiye'nin gördüğü en sağlam dizilerden biri diyebilirim, ihanet ve geri dönüşü konu alan dizinin baş karakterlerinden Ömer çok iyi niyetli bir çocuktu fakat insanlara fazla güveniyordu daha sonra başına gelen olaylar ve tanınmayacak hale gelmesi onun hayatına öncülük etmemizi sağlıyor.

Geniş Aile

Geniş Aile

2000'lerin en iyi aile komedi dizilerinden, mahallede atılan voltalar, gezmeler ve komşuluk ilişkilerinin başrolde hissedildiği bu mükemmel diziyi herkes izliyordu. Birbirinden farklı karakterler ve tiplemeler Türk halkının ilgisini çekmeyi başarmıştı. Özellikle liseli gençler tarafından sıklıkla takip edilen projenin karakterlerinden olan Cevahir ve Koyu Bilal arasında geçen kavgalar ve olaylar dizinin bütün bölümlerini kapsadığını söylemek gerekiyor.

Hayat Bilgisi

Hayat Bilgisi

Herkesin Okul sıralarında geçen güzel dostlukları vardır. Hayat bilgisi koca bir okulda geçen olayların müdüründen kantincisine kadar uzanan derin öyküsünü konu alıyor. Pikaçu kerem, ve Ortega'yı hiç bir zaman unutmayacak bir nesil devam ediyor, bu karakterler milyonların sevgilisi haline gelmiş ve adını dizi tarihine yazdırmayı başarmıştı.

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi

Scarface veya başka bir proje değil tamamen yerli Kurtlar Vadisi, mafya seferlerin akşam işten geldikten sonra tek izlediği dizi bu dizi diyebiliriz. Dizi Tony Montana tarzı hareketleri ile Polat Alemdar'ın  Bir örgütü nasıl idare ettiğini konu alıyor, daha sonra derin devlet gibi konulara ayrıca Filistin ve Irak'ta geçen durumlarına dizilerinde işleyen bu kadro dizi sona erdiği için dağılmış vaziyette. Kurtlar Vadisi bir dönem Türkiye'de en çok izlenen dizilerden biri haline gelmişti.

Yorumlar (4 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Bir dizi yada filmde başrol oyuncularından biri ölürse önündeki 3 gün boyunca çok iyi popülerite başlar ve insanlar diziyi konuşabilir fakat sonraki haftadan sonra artık kimse takmaz. Kurtlar vadisinde ki Süleyman Çakır işte böyle bir şeydi. Ama insanlar Mematiyle bir tık unutmaya çalıştılar. Onu da öldürürek diziyi bitirdiler bence.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Cennet Mah. Show Tv'nin yıldızıydı, Kurtlar vadisi de ATV'nin nasıl ki arka sokaklar yıllarca kanal D üzerinden yayın yaptıysa diğer diziler de bu şekilde ilerleyebilir ve final yapmak zorunda kalmazdı.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Arka sokaklar hala veriliyor ama eskisi gibi heyecanla izleyemiyoruz.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    ne güzel günlerdi o günler dizi izlemek insana keyif veriyordu ama şimdi televizyonu açmak gelmiyor insanın içinden.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla