İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

101 Yaşındaki Adamın Doğum Günü CoronaVirüs Sebebiyle İptal Edildi, Ancak O Özel Bir Şey İstiyor! - bannygo.com

101 Yaşındaki Adamın Doğum Günü CoronaVirüs Sebebiyle İptal Edildi, Ancak O Özel Bir Şey İstiyor!

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
537097 kişi okudu
5 1

Hadi bu partiyi çevrimiçi yapalım! 31 Mart doğum günü kutlaması koronavirüs korkusu nedeniyle iptal edilen 101 yaşındaki bir adam insanlardan Twitter'da yaşına denk şekilde 101.000 beğeni istiyor.

Sosyal uzaklaşma önlemleri nedeniyle doğum günü iptal edilen 101 yaşındaki bir adam, internetten bir parti yerine Twitter'da 101.000 beğeniye ulaşmayı istiyor.

Sadece Owen olarak bilinen, ABD vatandaşı olduğuna inanılan adam, Twitter'da yayınlanan bir fotoğrafta, doğum günü kutlamasının koronavirüs nedeniyle iptal edildiğini bildiren bir tabelada görülüyor.

Tek isteği parti yerine dünyanın dört bir yanından 101.000 selam almak.

Küresel salgın yaşlı insanları daha ciddi bir şekilde etkilediğinden, Owen kendi kendini izole eden milyonlarca emeklinin arasında yer alıyor. Mesajı, ilk olarak BM'nin daimi temsilcisi, girişimci ve iklim aktivisti Lübnanlı Mohamad Safa tarafından paylaşıldıktan sonra büyük bir ivme kazandı.

78.800 takipçisi ile paylaştığı gönderisinde Mohamad Safa insanlardan yaşlı adama yardım etmeleri için 60 saniye ayırmalarını istiyor.

Owen 101 years old wants something for his birthday

Fotoğrafta, 'Merhaba, ben Owen. 31 Mart'ta 101 yaşına giriyorum. ''Partim sosyal mesafeden dolayı iptal edildi. 101 bin beğeni / yorum alarak kutlamama yardım et. ' açıklaması yer alıyor.

Mohamad Safa

Safa fotoğrafa şunları ekledi: '101. doğum günü partisi, koronavirüsün etkisi nedeniyle iptal edildi.

'Lütfen yaklaşan doğum gününü özel yapmamıza yardımcı olmak için paylaşın ve yorum yapın. Lütfen ona bir mesaj bırakın. 60 saniye ayır ve Owen için yap! '

Tweets

Tweets

Tweets

Tweets

Dünyanın her yerinden insanlar, yaşlı adama Twitter'da mutlu bir doğum günü dilemek için koştular (yukarıda)

Birçoğu çağrıya cevap verdi, yaşlı adamın yaklaşan doğum gününde iyi dileklerini dile getirdi.

`` Vay canına, iyi görünüyorsun Owen. 101. Doğum Günün Kutlu Olsun ve lütfen güvende kal 'diye yazdı.

Selam Owen! Sydney, Avustralya'dan mutlu yıllar. İyi günler ve büyük gününüzü çok zorlamayın 'dedi.

'Wooo, sen gerçekten yakışıklı bir adamsın! İyi ki doğdun! Size çok çok iyi diliyoruz! HongKong'dan en iyi dileklerimle!

Peki Enfeksiyon Edilen Coronavirüs Hastalarının Yaşları Hakkında Ne Biliyoruz?

Çinli sağlık yetkilileri, şimdiye kadar görülmemiş en büyük araştırmayı 72.000 vakanın verilerini kullanarak virüsün daha önce görülmemiş türü üzerinde gerçekleştirdi.

Sonuçlar, SARS-CoV-2 virüsünün yaşlı hastalar ve kanser ve kalp hastalığı gibi altta yatan rahatsızlıkları olan kişiler için en büyük tehdidi oluşturduğunu gösterdi. Ayrıca, teyit edilen davaların kesin dökümünü de ortaya koymuştur.

Bu yüzden kesinlikle milletimizin zor günler geçirdiği bu dönemde #EvdeKal ve kendini izole etmeye çalış, evet sen hastalığa yakalanmayabilirsin yada bağışıklık sistemin harika olduğundan kolayca yenebilirsin ancak potansiyel bir taşıyıcı olduğunu ve bu riski diğer insanlara taşıdığını lütfen unutma. Bu kadar insan, haberler, medya ve internet yanılıyor olamaz değil mi? Evet belki düşündüğün gibi amma abarttınız bu corona muhabbetini söylemek istiyor olabilirsin. Ancak Türkiye de şuan 59 kesinleşmiş ölüm mevcut ve bu insanlar Corona’dan ölüyor. Hala bu virüsle çarpışan 2433 vaka daha mevcut. (26.03.2020 – 15:47 verilerine göre)

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder