İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Youtube Para Kazanamayan Kanallar İçin Yeni Özellik Başlattı - bannygo.com

Youtube Para Kazanamayan Kanallar İçin Yeni Özellik Başlattı

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
616354 kişi okudu
5 1

Youtube'dan para kazanmak hepimizin istediği bir şey ve gelişen dünya düzenin önemli bir parçası oldu.Geçenlerde Reddit'de ortaya çıkan bir habere göre Youtube haksız yere para kazanma durumu bulunmayan kişiler için yeni bir program başlattığını söylüyor yapılan bu açıklamanın içeriğini size aktarmaya karar verdik.

Sosyal medya'nın günümüzde en çok kullanılan ve en popüler platformlarından olan Youtube, videolarında reklam özelliği kaldırılan kullanıcılar için yeni bir özellik geliştirmeye karar verdi. Kullanıcılar ve içerik üreticileri artık kendi yayınladığı içeriklerde yasaklanan reklamlara itiraz edebilecekler. Youtube henüz geliştirilmekte olan bu sistem için bir inceleme ekibi ayarladı ve para kazanma özelliğini kaybeden kanal ve kullanıcıların videolarını denetleyecek bu haber Reddit'te paylaşılan bir e-posta ile duyuruldu daha sonra çabuk bir şekilde yayıldı.

youtube para kazanmak

Yeni Özellik ve Programın Kapsamı Neler ?

Youtube'un yeni özelliği sayesinde bu programın belli bir aşamaya ulaşması sonucunda kanalların reklam göstermeleri yasaklanan içerikleri için kanalın içeriğini ve çektikleri içeriğin hakkında kısa bir bilgilendirme  videosu çekebilecekler. Geliştirilmiş Hakem komitesi kuracak olan Youtube daha sonra bu içerikleri inceleyip tekrar değerlendirme fırsatı sunacak, bunun sonucunda kanalında reklam göstermeleri yasaklanan kullanıcılar 30 gün beklemek zorunda kalmayacak anlık olarak karara itiraz edebilecekler.

youtube para kazanamayan kanallar

Henüz yeni bir sistem olduğu için tam anlamıyla hayata geçmedi fakat herkese yardım etmek için de oluşturulmadı. Mesela nefret içeren ve zararlı içerik içeren kanallar bu sistemle birlikte para kazanma özeliğini geri kazanmayacak, Tam aksine platform şartlarına ve içeriğine uygun davranmaya çalışan fakat reklamları kaldırılmış olan kanallar için incelemeler yapılacak.

youtube reddit

Youtube'un Gönderdiği e-mail içeriği;

'Sizi, çekeceğiniz kısa bir video ile kanalınız ve üretim süreciniz hakkında daha fazla bilgi vererek YPP (YouTube Partner Programı) askıya alma kararına itiraz edebileceğiniz bir pilot programa katılmaya davet ediyoruz. Ekiplerimiz, videolarınız üzerinde değerlendirmeler yapacak ve eğer yapabilirsek temyiz başvurunuzu aldıktan sonraki 7 gün içinde para kazanma özelliğini tekrar aktif edeceğiz. Kanalınız şu anki durumunda değerlendiriliyor. Bu, temyiz başvurunuzu gönderirken kanalınızda değişiklik yapmamanız gerektiği anlamına gelir.'

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    iyde bu para kazanamayanlar için değil hocam bankı hesaplar için ??

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla