İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Windows 11 Nasıl Görünüyor? İlk Sızıntılar! - bannygo.com

Windows 11 Nasıl Görünüyor? İlk Sızıntılar!

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
367011 kişi okudu
5 1

Çin sitesi Baidu'daki bir gönderi, Microsoft'un yenilenen işletim sistemi Windows 11’in nasıl görüneceğini ortaya çıkardı, Başlat menüsü ve görev çubuğu düzeninde yapılan değişiklikler, yeni başlangıç ​​sesi ve diğer birçok yeni özellik ile konu ilgi çekiyor.

Çin sitesi Baidu'daki bir kaynak sızıntısı, Microsoft'un kişisel bilgisayar işletim sisteminin bir sonraki sürümü olan Windows 11'in çeşitli yönlerini ortaya çıkardı.

Bu arada Çin'den gelen bu sızıntı, görev çubuğundaki ve Başlat menüsündeki yeni tasarımlar ile sınırlı değil aslında arayüzün çeşitli yönlerinin de nasıl değiştiğini de yine gösteriyor.

Windows 11 Başlat menüsü

Bu estetik değişikliklerin çoğu aslında birkaç ekranlı veya katlanır tasarımlı cihazlarda çalışması için gereken işletim sistemi Windows 10X’ten miras alınmış gibi görünüyor.

Windows Feature Experience Pack 321.14700.0.3 olarak adlandırılan bu ön sürümden anladığımız kadarıyla sadece estetik değişiklikler değil yapısal bazı değişiklikler de yine Windows 11 ile karşımıza çıkacak. Çok ekranlı yada katlanabilir cihazlara uygun olması açısından artık Windows pencerelerini isteğiniz şekilde küçültebilirsiniz.

Bununla birlikte Kontrol Panelinin görünümü gibi işletim sisteminin tarihsel yönlerinin de korunduğunu belirtmekte fayda var.

Peki ilk bakışta büyük estetik bir değişiklik var mı?

Peki ilk bakışta büyük estetik bir değişiklik var mı?

En büyük değişiklik Windows 11 Başlat Menüsü ve Sabitlenmiş pencerelerin konumları olarak açıklanabilir. Görev çubuğunun daha basitleştirilmiş bir halinin kullanıldığını da belirtelim. Hatta pencerelerin köşeleri de Windows 11 ile birlikte daha yuvarlatılmış bir halde kullanılıyor.

Windows 11 için hepsi bu mu?

Basitçe hayır!

Burada anlattıklarımız sadece ortaya sızan bilgiler, şüphesiz, Microsoft Windows 10X’ten Windows 11’e geçiş yaparken mühendisleri ile uzun uzun düşünmüş ve kullanıcıları oldukça şaşırtacak yeniliklere imza atmıştır. Ancak bunları 24 haziran gelene kadar şimdilik bilemiyoruz. İlk Kullanım testiyle tekrar konuyu ele alıp güncelleyeceğim ancak şimdilik bildiklerimiz bu kadar.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder