İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Türkçe Rap Agresifleşti, Norm Ender, Ezhel Ve Ben Fero'nun Aralarında Neler Yaşanıyor - bannygo.com

Türkçe Rap Agresifleşti, Norm Ender, Ezhel ve Ben Fero'nun Aralarında Neler Yaşanıyor

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
625743 kişi okudu
5 1

Türkçe Rap yeni bir evreye doğru ilerliyor, eski rap sanatçıları ve son günlerde yeni tanınmaktan olan rap sanatçılarının birbirlerine yaptıkları göndermeler adeta gündem konusu haline geldi, bannygo olarak bu kıyasıya rekabetin peşine düştük.

Geçtiğimiz aylarda Ben Fero, Ezhel ve Khontkar gibi rap vokallerinin gündemde olması eski rap sanatçılarının dikkatini çekmişe benziyor. Son günlerde Norm Ender' in 'Mekanın Sahibi' isimli meydan okuması (diss atmak) kitleleri derinden etkilemiş durumda.

Norm Ender

Norm Ender ve Ben Fero Düellosu

Ender Eroğlu yani bilinin ismiyle Norm Ender son günlerde yayınladığı 'Mekanın Sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım' şarkı sözleriyle rap sanatçıları arasında ufak meydan okumalara davet açmış gibi gözüküyor. Norm Ender Rap' in Türkiye'ye ilk geldiği zaman piyasada olan bir Rap sanatçısı diyebiliriz. Seneler önce yayınladığı 'Eksik Etek' isimli parçası ile tanınmış olan Ender Eroğlu günümüz rap kitlelerini oldukça etkilemiş ve odak noktasını kendine çevirmeyi başarmıştır.

Aynı zamanda Ünlü Rap sanatçısı Patron' da Norm Ender'e destek çıkan sanatçılardan bir tanesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nasıl yapalım? #NormEnder #MekanınSahibi

Norm Ender (@normenderonline)'in paylaştığı bir gönderi (23 Tem, 2019, 11:53öö PDT)

 

Ben Fero kendi klibinde oynarken

Ben Fero

Geçtiğimiz haftalarda Okan Bayülgen'in programına konuk olan Norm Ender neden bu parçayı çıkardığını gayet açık bir şekilde ifade etmeye çalışmış.

Norm Ender henüz 10'lu yaşlarındayken Cartel müzik grubu sayesinde rap müziğine adımını atmıştır. Lise yıllarında ettiği kavgalar sebebi ile lise hayatını sonlandıran şarkıcı 2001 senesinde yayınlamış olduğu rap parçaları ile etrafı tarafından sevilmeye başlanmıştır.

Norm Ender: Bu müziği Silikon dudaklılara yaptıramazlar

Tam 20 senelik rap sanatçısı olan Norm Ender yaptığı diss'e Ezhel bir gecede 'LoLo' isimli parçasıyla cevap verdi. İki tarafın fanları ayrı cephelere ayrıldı demek doğru olur. Posta Gazetesi' ne konuşan Norm Ender 'İlle de Rap'i Popüler yapmak istiyorsan Bunu Demet Akalın sözleri ile Yapamazsın' dedi.

Henüz Sagopa Kajmer olaya müdahale etmiş değil ama şunu unutmamak gerekiyor ki, her an her şey olabilir.

Son günlerde bir çok rap sanatçısının ortaya çıkması bazı usta kalemlerin dikkatini çekmiş belli ki ve kim bilir ileride bir çok meydan okuma ortaya çıkabilir.

Ben Fero bir başka klipte

Ben Fero

Norm Ender 'Mekanın Sahibi' isimli parçasında açık bir şekilde Ben Fero' nun 'Demet Akalın' isimli parçasına diss attığı görülebiliyor.

Hidra, Şehinşah ve Khontkar

Şehinşah

Geçtiğimiz aylarda popülerliği ile gündemde olan Khontkar, eski rap sanatçılarından Hidra ve Şehinşah' ın dikkatini çekmiş ve bu iki eski şarkıcı Khontkar' a dissini hazırlamışlardı, hazırlanan bu rap meydan okuması 'Youtube' üzerinden yayınlandı ve kısa süre içerisinde trend videolar arasında reyini aldı.

Bu iki rap sanatçısının yaptığı meydan okumaya 'Khontkar' beklenenden daha hızlı bir cevap hazırladı ve parçasını Youtube üzerinden yayınladı.

Khontkar

Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero' nun Yeni Parçası ve Cevabı

Olağanüstü gerginlik içerisinde bulunan rap sektörü Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero' nun 'Fight Kulüp' parçası ile yeniden alevlendi diyebiliriz. Görünen şu ki, Ben Fero ve Ezhel yeni yaptıkları meydan okumada 'Ceza' ya da yer vermişler, Bu durum olayların biraz daha alev almasına yarayacak gibi gözüküyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder