İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Tarihi Maç 2019 UEFA Süper Kupası İstanbul'da Oynanacak - bannygo.com

Tarihi Maç 2019 UEFA Süper Kupası İstanbul'da Oynanacak

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
619495 kişi okudu
5 1

14 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan UEFA Süper Kupa Finali Beşiktaş Vodafone Park' ta oynanacak. İngiltere'nin iki güçlü ekibi Chelsea ve Liverpool'un oynanacağı karşılaşma saat 22:00'de başlayacak.

Dünya'nın en büyük kulüplerinden Chelsea ve Liverpool'un UEFA Süper Kupası için oynayacağı maçın medya programı duyuruldu. Chelsea takımını taşıyan kafile, 12 Ağustos 2019 Pazartesi günü gecesi saat 23.55'te, Liverpool takımını taşıyan uçak ise 13 Ağustos Salı günü saat 16.45'te İstanbul Havalimanı'na inecek ve ardından stada doğru yola çıkacaklar. UEFA Süper Kupa maçı öncesi, her iki takımın da basın toplantısı ve resmi antrenmanı  13 Ağustos günü Salı günü Beşiktaş Park'ta yapılacak. Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard ve bereberinde iki oyuncu, saat 17.15'te basın toplantısı düzenleyecek. Mavilerin son antrenmanı ise saat 18.00'de başlayacak.

Liverpool Chelsea Uefa Süper Kupası İstanbul

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp ve yanında iki oyuncusunun basın toplantısının olacağı başlama saati ise 19.15 olarak belirtildi. Liverpool, son antrenmanlarını saat 20.00'de yapacak. Liverpool ve Chelsea'nin antrenmanları medyaya açık olacak. Maçın Etkinliklerini takip edebilmek için UEFA Süper Kupa akreditasyonuna sahip olma şartı aranacak. Foto muhabirleri sadece antrenmanlarda görev yapabilecek. Basın toplantılarından fotoğraflar, UEFA Medya Kanalı üzerinden tüm akredite medya mensuplarıyla paylaşılacak.

Turist Akını

Dünya'nın önde gelen organizasyonlarından olan UEFA Süper Kupası bir çok turisti ülkemizde ağırlamamıza ve oteller ulusal müzelerden elde edilecek gelir yaklaşık 100 milyon dolar'lık bir kaynak elde edebilmemize yardımcı olacak.

Vodafone Park Uefa Süper Kupasıi Beşiktaş Park

Vodafone Park UEFA Süper Kupa Finaline Hazır Halde

İstanbul Valiliği, Liverpool ile Chelsea arasında  oynanacak '2019 UEFA Süper Kupa Finali' nedeniyle bazı tedbirleri devreye soktu.UEFA yetkilileri tarafından düzenlemelerin gerçekleştirildiği stadın etrafında, müsabaka günü kullanılacak yollar ile taraftarların stada giriş yapacağı kapıların olduğu bölümlere UEFA Süper Kupa logolu tabelalar yerleştirildi.

Süper Kupa Maçına Kadın Hakem Atandı

İngiliz takımları olan Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa maçı için Fransız kadın hakem Stephanie Frappart atandı. UEFA açıklamasına göre, geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi kupasını kazanan Chelsea arasında Vodafone Park'ta 14 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Süper Kupa maçında, Fransız kadın hakem Stephanie Frappart'ın düdük çalacağı açıklandı. ABD ile Hollanda arasında oynanan FIFA Kadınlar Dünya Kupası finalini yönetmiş olan 35 yaşındaki hakem Frappart, UEFA'da erkekler kategorisindeki önemli bir turnuvada görev alan ilk kadın hakem unvanını alarak tarihe geçecek.

stephanie frappart uefa süper kupa hakem

Liverpool Chelsea Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Liverpool ve Chelsea takımlarının UEFA Süper Kupa mücadelesinde oynayacağı karşılaşma, 14 Ağustos Çarşamba günü oynanacak mücadele, Bein Sports Haber ve Bein Sports HD 1 kanallarından canlı izlenebilecek.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder