İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Recep İvedik 6 - Kenya Serüveni Ile Macera Devam Ediyor - bannygo.com

Recep İvedik 6 - Kenya Serüveni ile Macera Devam Ediyor

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
600883 kişi okudu
5 1

Şahan Gökbakar’ın çok eleştirilen yeni filmi Recep İvedik 6 izleyicileri yine kahkaha serüvenine sürükleyecek.

Recep İvedik 6

Türk Sinema Tarihi’nin şimdiye kadar en çok izlenen ve serinin son filmi olma özelliğini taşıyan Recep İvedik 5’ten sonra serinin yeni filmi olacak Recep İvedik 6 fragmanı ile izleyicilerinden olumlu not almış gibi görünüyor.

8 Kasım tarihinde Vizyona girmesi planlanan yeni filmin fragmanı 24 saat içinde 7 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek daha vizyona girmeden bir başka rekora da imza atmış oldu.

Filmin senaryosunu Togan Gökbakar ile birlikte üstlenen Şahan Gökbakar filmde Konya’ya gitmek isteyen Recep bir şekilde Kenya’ya gidiyor. Durumu uçakta fark etmesiyle birlikte eğlencenin başlaması bir oluyor. Ve ne yazık ki yakın zamanda geri dönecek bir uçakta yok. Recep bir süre Kenya’da vakit geçirmeli ve girdiği ortamlara uyum sağlamalı.

Recep İvedik 6

Tanıdığımız Recep İvedik, zaten karşılaştığı sorunları kendi yöntemleriyle çözen normal dışı bir adam, bu yüzden Recebin Kenya macerasını izlemek oldukça eğlenceli olacak.

Tabii ki, her işin sevenleri ve sevmeyenleri bulunduğu gibi filmde sürekli düşük mizah yapılmasını eleştiren ve kabadayı, argo konuşan ana karakterin küfür dolu hareketlerini komik bulmayan bir kitle de mevcut ve fragmanda bile aşağıda ki yorumları attılar.

  • “Gerçekten bunu mu izleyeceğiz?”
  • “Yine basit seviye insanların gideceği bir film olacak”
  • “Ekonomik kriz seviyesinde komedi filmleri yapılmasını doğru bulmuyorum”

Bu ve benzeri eleştirel yorumlar olmasına karşın, ben şahsım adına filmin oldukça eğlenceli olacağını düşünüyorum. Ve izlemenizi de tavsiye ediyorum. Şahsen filmin 5.filminde bir çok sahnede kendimi gülmeye kaptırmıştım.

Recep İvedik 6 Fragmanı

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder