İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Para Kazandırabilecek Online Fikirler (Her Hafta Yeni 1 Fikir) - bannygo.com

Para Kazandırabilecek Online Fikirler (Her Hafta Yeni 1 Fikir)

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
486492 kişi okudu
5 1

Herkese selamlar, bugün internet üzerinden yapılabilecek yeni iş modelleri hakkında bazı fikirler vermek istiyorum. Bu fikirlerin tamamı bana ait olup henüz üretime geçirmediğim ancak eğer vaktim olsaydı başarılı olmasını planladığım fikirlerdir.

Öncelikle her fikrin gizli kalması gerektiğine inanmıyorum. Evet! Fikirler oldukça değerli ve önemli. her gün binlerce insanın düşündüğü ancak çok az kişinin başarıyı yakaladığı devasa fikirler herkesten çıkabilir. Dolayısıyla bu fikirleri saklamak ve kendi üretimini yapmak için kullanmak en doğrusudur. Ancak, eğer bu fikirleri yapmaya vaktiniz yoksa ve bunlar sizinle birlikte hep beyninizde hapsolacaksa bence bunları farklı insanlar ile paylaşmak daha doğrudur.

Burada yer alacak fikirlerin bazıları hali hazırda yapılıyor yada yapılmış olabilir. Ancak ben bu fikirlere kendi açımdan yaklaşımlarımı anlatacağım.

1. Dijital Halı Saha Yönetimi

Bu fikri gerçekten vaktim olsaydı yapmak isterdim. Çünkü piyasa da yer alan hiçbir halısaha kiralama yada yönetim girişimlerini beğenmedim. Hatta sektörde bunun eksik olduğunu bile düşünüyorum. 2020 ile birlikte COVID-19 sonrası insanların dijital bir dünyaya yavaş yavaş geçiş yaptığını düşündüğümüzde neden hala bir halısaha kiralamak için fiziki olarak saha yakınına gitmeye ve saha yöneticisine para vermemiz gerektiğini anlamıyorum.

Sadece boşluk bulabilmek için bile sürekli telefon trafiği döndürmemiz gerekiyor. Fakat keşke online bir platform olsa da, tüm halısahaların randevuları oraya yazılsa, kapora online olarak verilebilse..

Ek özellikle ile atılan gollerin kameraya çekildiği, sistem üzerinden yapılan kiralamalarda hakem desteğinin verildiği, belki bir süper lig benzeri amatör sistem kurulabilir diye düşünüyorum. Giriş yapan takımlardan belirli bir ücret alınabilir ve sonrasında ödül olarak bile verilebilir. Piyasada bu fikir yok demiyorum ancak bu derece kapsamlı bir fikir araştırmama rağmen bulamadım.

Tabii ki halısaha kirala yazınca birçok site çıkıyor online olarak bu işi yapabileceğini söyleyen ancak ne yazık ki randevu saatleri çalışmıyor. Hatta kiralama bile yapılamıyor. Belki de problem yeteri kadar ilginin olmamasıdır. Bilemiyorum ancak siz yine de bunu bir düşünün..

Konuya her hafta yeni bir dijital fikir eklemeyi düşünüyorum. Bu hafta’nın tek fikri Dijital Halı Saha idi.

2. Yeni iş Fikri (17 Ağustos 2020 Ekleyeceğim.)

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar