İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

MasterChef Türkiye 2020'nin Kazananı Sonunda Belli Oldu, İşte Kazanan! - bannygo.com

MasterChef Türkiye 2020'nin Kazananı Sonunda Belli Oldu, İşte Kazanan!

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
436207 kişi okudu
5 1

Masterchef Türkiye’de dün final gecesi yaşandı. Son kez rekabet içine giren Finalist Serhat ve Barbaros, büyük bir savaş verdi.

MasterChef Türkiye

İkilinin son anlara kadar başabaş götürdüğü puan farkı neredeyse kazanan açıklanana kadar da bozulmadı. Ancak son oyunda jüriler, yarışan şeflerden imza yemeklerini hazırlamasını istedi. Son ana kadar 3 gün boyunca puan farkını önde götüren Barbaros, son oyunda Serhat’ın atağını kesemedi ve imza yemeği oyununda jüriler Serhat’ın tabağını daha başarılı buldu ve Masterchef 2020 Türkiye’nin kazananı ve büyük ödülün Sahibi Serhat DOĞRAMACI oldu.

“Basit bir şekilde şampiyon olacağım!” demişti.

Yarışmanın eleme sırasında jürileri şaşırtan bir cümle kuran Serhat Mehmet şefin “Burası üniversite değil bize eğitim verme!, ne yapacağını söyle!” cümlesi üzerine “Basit bir şekilde şampiyon olacağım!” demişti.

Birçok kişi bu sözden sonra Serhat’ı jürilere saygısızlık yapmakla suçlamıştı, ancak büyük bir kitle de Serhatın bu özgüvenini doğru bulmuş ve eğer gerçekten altını doldurabilirse haklı olacağını düşünmüşlerdi. İşte bu kriter sonunda gerçekleşti ve Serhat Doğramacı, gerçektende söylediğini yaparak basit bir şekilde şampiyon oldu!

Peki, Serhat Doğramacı Ne Kazandı?

Masterchef Türkiye geçen sezon kazanana 100.000 TL ödül vermişti, yeni sezonda ödülün değerini biraz yükselterek son model bir Jeep Renegade hediye etti. Şuan ki güncel değeri yaklaşık 300.000 TL olan araç gerçekten de iyi bir ödül ancak yarışmacıların burada aslında bu ödül için yarışmadığını belirtelim.

Peki yarışmacılar için asıl ödül ne?

Masterchef gibi yarışmalar aslında cheflerin işine ne kadar bağlı ve tutkulu olduğunu göstermek ve bunu bir rekabet altında strestle yönetip başarılı olanlara ödül verdiği türden konseptler bu yüzden bu tarz yarışmalarda başarılı olanlar iyi bir dereceye sahip sayılıyor ve birçok iş teklifi alabiliyorlar.

Ancak en önemli ödül Türkiye’de yada dünya’da tanınıyorlar böylece kendi restoranlarını açarlarsa zaten hali hazırda tanıyan insanlar ile müşterilerini hazırlamış oluyorlar.

Şimdi Ne Olacak?

Masterchef Türkiye tekrar başvuruları almaya başladı, dolayısıyla yeni sezonda yeni insanları göreceğiz ve yeni bir maceraya daha tanık olacağız.

Ancak sormak istiyorum sizin favoriniz hangisiydi? Gerçekten Serhat kazanmayı haketti mi?

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    serhat kral adamsın serhat yürü serhat seviyorum seni serhat

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    Serhat hakkeetti ve kazandı, kim kazanırsa kazansın, hakediyordu.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla