İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

IPhone 11 Alacaklar İçin Tavsiyeler - Dayanıklılığı Zayıf Noktası Değil - bannygo.com

iPhone 11 Alacaklar İçin Tavsiyeler - Dayanıklılığı Zayıf Noktası Değil

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
590055 kişi okudu
5 1

Bu yıl Apple, nihayet iPhone kullanıcılarının yalvardığı bazı kutuları işaretlerken, diğerlerinde ise tipik Apple olmayı başardı.

Artık en azından iPhone 11 Pro modelleri üçlü kamera sistemine sahip ve kablosuz şarj cihazını kutuyla göndermemiş olsalar bile, çok hızlı bir kablolu şarj sistemine sahip, ancak kablosuz olarak ta şarj edebiliyorsunuz.

iPhone 11 Dayanıklılık Testi

Bazı geliştirmelere rağmen, Apple'ın hala iPhone 11'de ilerlemeyi reddettiği teknolojik kısımlar bulunuyor. Neyse ki, bu yıl fiyatı öncekine göre daha ucuz olmasına rağmen, alıcıların yeni iPhone’un dayanıklılığından şüphe duymaması gerektiğini söyleyebilirim.

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'tan çok daha ucuz fakat ucuzluk kaliteden mi ödün veriyor? Bunu inceleyen bir youtube kanalı bulunuyor.

JerryRigEverything şöhretine sahip kişi pek bilinmeyen ismiyle Zack Nelson. Aynı zamanda, kendi sahip olduğu telefona dayanıklılık testini yapacak kadar meraklı biri.

Neyse ki, 700$ olan 2019 model bir iPhone, bir önceki modeli olan önceki yılın 750$ seviyesinde bulunan iPhone XR kadar sağlam.

Etrafında usturalar ile zarar görmeye ekstra dayanıklı buzlu bir camdan yapılmış olmayabilir, ancak önündeki ve arkasındaki cam, anahtarlara ve bıçaklara dayanacak kadar güçlüdür. Alüminyum çerçeve, Pro modellerin paslanmaz çeliği kadar dayanıklı değil ancak yine de fiziğin bazı kuvvetlerine izin vermiyor.

Su dayanıklılık testleri dâhilinde IP68'de eşit olarak derecelendirilmiş olsa da, iPhone 11, iPhone 11 Pro'nun özel sürümüne kıyasla yalnızca “normal” su direncine sahiptir. iPhone 11 sadece 2 metreye kadar inebiliyorken, daha pahalı modeller 30 dakika boyunca 4 metreye kadar daha derine dalabiliyor.

Ancak ne olursa olsun, çoğu kullanıcının telefonlarını özellikle aşındırıcı tuzlu suya maruz bırakması pek istenilen bir durum değildir.

iPhone 11, fiziksel olarak güçlü olmasına rağmen, maalesef onlarla sınırlı. Bu, bir dereceye kadar, markayı hala isteyenler için bir "klasik" iPhone ve ek bir kamera hizmeti sunuyor. Ancak uygun bir fiyat etiketi ürünün bazı özelliklerinden mahrum etmeye de oldukça istekli.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder