İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Bu Bir Kuş! Bu Bir Uçak! BMW Destekli Elektrikli Bir Kanat Tulumu - bannygo.com

Bu bir kuş! Bu bir uçak! BMW destekli elektrikli bir kanat tulumu

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
454641 kişi okudu
5 1

BMW ve Designworks, giyen kişinin hızını ve uçuş süresini artıran yeni tasarlanmış bir kanat tulumu için profesyonel bir temel atlayıcı ve paraşütçü olan Peter Salzmann ile birlikte çalıştı. Bu dublör, BMW tarafından üretilen Electrified Wingsuit'in elektrikli sürüş sistemiyle ilk kez uçulduğunu gösteriyor. BMW ve Salzmann, elektrikli kanat tulumunun ilk uçuşunun tamamını aşağıda görülebilen videoda yakaladı.

Bu bir kuş! Bu bir uçak! BMW destekli elektrikli bir kanat tulumu

BMW, elektrikli kanat tulumu projesine katılımını tamamen elektrikli BMW i3 aracına bağlıyor . Otomobil üreticisi, eDrive teknolojisinin yalnızca yollarda değil, bireysel mobilite deneyimi için kalıcı bir değişiklik yaptığını söylüyor. İ3 ilk olarak 2013 yılında tanıtıldı ve piyasaya sunulmasından bu yana BMW elektrikli tahrik sistemi üzerinde çalışmaya devam etti. Şu anda araç 100 kilometrede 13,1 kWh güç tüketiyor.

BMW, 100 kilometrede 17,5 kWh tüketen iX3 adlı bir elektrikli araca sahiptir. BMW i'nin Electrified Wingsuit'i, her biri 7,5 kW çıkış sağlayan iki kaplamalı karbon çarklı bir uçan ünite kullanır. Pervaneler, toplam 15 kW çıkış için yaklaşık 25.000 RPM'de döner. Güç yaklaşık beş dakika kullanılabilir.

Bu bir kuş! Bu bir uçak! BMW destekli elektrikli bir kanat tulumu

Elektrikli tahrik sistemi ve enerji depolama ünitesi, kanat tulumunun ön kısmına entegre edilmiştir. Tahrik ünitesi, Salzmann'ın 300 km / saate kadar uçmasına izin verir. BMW, elektrikli kanat tulumunu yaratmak için Salzmann ve tasarım ekibiyle çalışmanın yaklaşık üç yıl sürdüğünü söylüyor. İlk uçuş için, Salzmann ve diğer ikisi 3000 metre yükseklikte bir helikopterden atladılar ve Avusturya'daki Masif Dağı yönünde formasyonda uçtular.

Görünüşe göre Salzmann, tahrik ünitesi kullanan tek kanatlı pilottu. İniş zamanı geldiğinde üçlü paraşütle iniş noktalarına doğru süzüldü. Dublörün videosu çok güzel ve izlemeye değer.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder