İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

ASUS ROG Ve NVIDIA, E-sporcular Için 360Hz G-SYNC Monitör Üretecek - bannygo.com

ASUS ROG ve NVIDIA, e-sporcular için 360Hz G-SYNC Monitör Üretecek

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
566860 kişi okudu
5 1

PC ve oyun donanımı söz konusu olduğunda grafik kartları çok fazla ilgi görse de, meraklılar ve profesyonel oyuncular ekranınızın kalitesinin de çok önemli olduğunu söyleyecektir. Birçoğu daha sık görülen 60Hz monitör yerine 144Hz veya 240Hz monitör kullanarak yüksek yenileme hızına sahip ekranlarının oyun performansına nasıl etki ettiğini kolayca söyleyebilir. NVIDIA ve ASUS ROG, G-Sync ile uyumlu bir 360Hz ekran açıklayarak bugün bu işleri bir adım daha ileri götürüyor.

ASUS ROG Swift 360Hz G-SYNC

4K çözünürlüğü ilk planda göremeyeceğiz

Resmi olarak ASUS ROG Swift 360Hz G-SYNC ekran olarak adlandırılan bu monitör 24,5 inç form faktöründe gelecek ve çözünürlük 1080p ile sınırlı olacaktır. Yenileme hızı göz önüne alındığında, bu çözünürlüğü görmek tabii ki sürpriz değil - 360Hz yenileme hızı isabet raflarına sahip 4K monitörleri görmemiz ilk planda biraz zaman alacak. Yine de, hedefiniz rekabetçi oyunda mümkün olduğunca yüksek bir kare hızı elde etmekse, muhtemelen 1080p çözünürlüğü umursamazsınız.

Bu bir G-SYNC monitörü olduğundan, monitörün yenileme hızını oyunun kare hızıyla eşleştiren Değişken Yenileme Hızı kullanır. Bu, 360 fps'de oynadığınız oyunu çalıştırabilecek donanıma sahip olmasanız bile daha az ekran yırtılması ve titreme anlamına gelir. Çoğu insanın muhtemelen 360 fps'de çok çeşitli oyunları çalıştırabilecek oyun bilgisayarlarına sahip olmadığını tahmin ediyoruz, ancak NVIDIA, RTX donanımının CS: GO, Rainbow Six: Siege, Overwatch gibi oyunlarda bu kare hızlarına ulaşabileceğini söylüyor. Hatta belki Fortnite için bile.

NVIDIA ayrıca, yenileme hızını 360Hz'e kadar çarpmanın sistem gecikmesine ve ekran netliğine yardımcı olacağını söylüyor, bu nedenle Overwatch gibi bir oyun oynarsanız – sadece hızlı olan nesneleri fark etmekle kalmaz, aynı zamanda ekranda birden fazla aksiyon olduğunda da kolayca takip edebilirsiniz. - böyle bir monitör kullanarak oyunda neler olduğunu daha kolay takip edebilirsiniz.

NVIDIA ve ASUS ROG, bu hafta CES'te 360Hz demoları gösterecek, ancak CES’te ROG Swift 360Hz G-SYNC ekranını görmemiz biraz zaman alacak gibi görünüyor. NVIDIA, bu yılın sonlarında monitör hakkında daha fazla şey duyacağımızı söylüyor, bu yüzden 2021 yılına kadar piyasaya sürülmeyebilir gibi görünüyor.

Henüz fiyatı belli değil

Görünürde belirli bir çıkış tarihi olmadan, bugün bir fiyatlandırma yapılmadı, ancak kesinlikle yakın zamanda fiyatının belli olmasını bekliyoruz Bu monitör, gelecekte raflara çarptığında önemli miktarda paraya mal olacak...

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder