İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

2020'de Çıkması Planlanan 11 Harika Oyun - bannygo.com

2020'de Çıkması Planlanan 11 Harika Oyun

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
625090 kişi okudu
5 1

2019'un sonlarına doğru ilerliyoruz gelişen teknoloji ve büyüyen bütçelerle beraber oyun sektörü'de gözünü yükseklere dikmiş durumda, tarihi kesinleşmiş ve önümüzdeki yıl çıkması ilan edilmiş oyunlara göz atmaya ne dersiniz?

Oyun dünyasındaki gelişmeler günümüz dünyasını yakından ilgilendiriyor diyebiliriz, eskiden internete ihtiyaç duyulmadan satın aldığımız oyunlarda günümüze nazaran çok farklı bir satın alma işlevi gerçekleştiriliyor, bunlardan en önemlisi artık oyunların internet üzerinden satın alınıyor olması diyebiliriz.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

  • Rol Yapma

The Witcher serisinden aklınıza gelmiştir diye tahmin ediyorum, Cyberpunk 2077 CD Projekt Red isimli firma tarafından geliştirilmiş ve bir başka oyun olan Cyberpunk 2020' nin evreninde ve etrafında geçen bir oyun olarak tasarlandı. 2010 yılından bu güne geliştirilmiş olan bu oyunda oyuncu kiralık bir katili yönetiyor ve açık dünya üzerinde oynayış keyfi veriyor. 16 Nisan 2020' de PC, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers

  • Aksiyon - Macera

Marvel's Avengers hakkında bilinenin aksine çok fazla bilgi sunulmadı diyebiliriz, yıllar önce üretici firma tarafından internet üzerinden yayınlanan bir fragman sayesinde bu oyunun ileride raflarda yer almasını bekliyoruz. Oyunla ilgili bu sene ilk defa bazı gelişmeler yaşandı ve bazı bilgileri kamuoyuna servis edildi demek doğru olur. Oyunda Avengers karakterlerini yönetebileceğiz ve Aksiyon dolu dünyaya adım atmış olacağız. Üçüncü şahıs kamerasından oynanılan oyunları gayet sevmişimdir aslında bu tarzda oyunları en güzel yanı Ubisoft firmasının yapıyor olması, fakat bu oyun harika olacaktır bundan eminim. Mayıs 2020'de çıkması beklenen Marvel's Avengers Playstation 4, PC, Xbox One ve Google Stadia için hazır olacak.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

  • Aksiyon - Macera

Watch Dogs sevenler çılgına dönecek, bende bir Watch Dogs hayranıyım ve bu oyunun neredeyse tüm serilerini oynadım az önceki konuda bahsettiğim gibi Ubisoft yine harikalar yaratmaya devam ediyor, Bir Hacker Grubunu konu alan bu harika oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Oyun Mart 2020' de Google Stadia, PC, Playstation 4 ve Xbox One' da görücüye çıkacak.

Dying Light 2

Dying Light 2

  • Hayatta Kalma - Rol Yapma

Serinin ikinci oyunu olan Dying Light 2, zaten bildiğiniz üzere birinci şahıs kamerasıyla oynanan bu oyun ikinci seride ise üçüncü şahıs olarak düşünülmüştü ancak tepkilerden kaçınıldığı için birinci şahıs kamerasından oynanılacak gibi gözüküyor. Techland tarafından geliştirilen oyunda hayatta kalma ve rol yapma gibi konuları işleyecekler diyebiliriz. 2020'de çıkacağı kesinleşen Dying Light 2 ilk olarak Playstation 4 de yerini alacak.

Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy 7 Remake

  • Rol Yapma

Final Fantasy 7 uzun zamandır merakla beklenen bir oyun, E3 2019' da Final Fantasy 7' nin üst düzey bir çalışanı Yoshinori Kitase, Oyunun ilk bölümünü duyurmuştu. Oyunun iki adet Blu-ray diskinin hafızası kadar yer kaplayacağı söylenmekte, Final Fantasy 7 Remake, 3 Mart 2020' de Playstation 4 formatında görücüye çıkacak.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

  • Aksiyon - Rol Yapma

İlk olarak 2004 senesinde bilgisayarlar için çıkmış olan Vampire: The Masquerade – Bloodlines o zamanki bilgisayar kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmişti, bu gelişmeye nazaran günümüzde oldukça kaliteli strateji oyunları üreten Paradox Interactive oyunun ikinci serisini yapma kararı aldı. 2020 yılının Mart ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak oyunda PC, Playstation 4 ve Xbox One platformlarında yerini alması söz konusu.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Quarantine

Tom Clancy’s Rainbow Six: Quarantine

  • Birinci şahıs nişancı

Bir efsane'nin devamı Tom Clancy's serisi aslında Tom Clancy’s Rainbox Six: Siege çıkalı neredeyse 4 seneyi geçti ama oyun hafızalarda o kadar yer edindi ki kimse unutabilmiş değil, Oyuna geçtiğimiz seneler içinde Outbreak isimli bir etkinlik hali hazırda geldi ve Rainbow Six: Quarantine' de aslında tam olarak bu çıkan etkinlikten feyiz alınmış bir halde piyasaya sürülecek, Oyunda konu alan uzaylılar ve insanların arasında gerçekleşen bir savaşı konu alacak. Henüz net bir çıkış tarihine sahip olmayan oyunda, 2020 senesinde Playstation 4 , PC, Xbox One, ve neredeyse Tüm Platformlarda yerini alacak.

Minecraft: Dungeons

Minecraft: Dungeons

  • Aksiyon - Rol Yapma

Bir devam oyunu değil kimse yanlış anlamasın yepyeni bir Minecraft oyunu geliyor demek doğru olur, Minecraft severler konu hakkında araştırmalarına devam ederken oyun bir zindanda konu alıyor olacak ve bu zindanda bir nevi karakterini yönetecekler,Minecraft ilk olarak 2020 yılında Nintendo Switch, PC, Xbox One ve Playstation 4 platformlarında yerini alacak.

Halo Infinite

Halo Infinite

  • Birinci şahıs nişancı

Halo Infinite geçtiğimiz senelerde Microsoft tarafından gerçeklen E3 konferansında duyurulmuştu, aslında merakla beklenen bu oyun hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor ama hikaye üzerinden giden ve birinci şahıs nişancı türü bir yapısı olması gayet bilinen bir durum, doğruyu söylemek gerekirse Halo Infinite'yi bende merakla bekliyorum açıkçası 2020 senesinde PC ve Xbox One platformlarından çıkması bekleniyor.

Avatar

Avatar

  • Aksiyon - Macera

Efsane bir film yönetmen koltuğundaki James Cameron' un en başarılı filmlerinden olan Avatar' ın film çıktıktan sonra bir oyunu aslında çıkmıştı. Ubisoft yeni oyun motorlarından Snowdrop Engine' yi kullanmak üzere bir Avatar oyunu tasarladı ve geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu. 2020 senesinden sonra çıkması beklenen oyunda serinin ikinci filmine yakın bir zaman diliminde görücüye çıkması bekleniyor.

Beyond Good & Evil 2

Beyond Good & Evil 2

  • Aksiyon - Macera -Bilim Kurgu

İlk olarak 2003 yılında çıkan oyun aslında başarılı olmasına rağmen pek fazla varlık gösterememişti, 2008 senesinde Ubisoft hayranlarını üzmeyeceğini ve serinin ikinci oyununu yapacağının açıklamasını yapmıştı,verilen bu sözden seneler sonra E3 2018'de serinin ikinci oyunu duyuruldu. Oyunun konusu aslında bir çok gezegende geçecek ve burada bir oynayış deneyimi sunacak. 'Beyond Good & Evil 2' 2020 yılında çıkması bekleniyor.

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 4 yıl önce

    2020 yılında çıkacak oyunları sizler için listeledik. Biraz da kişisel yorumlarımızı kattık. Peki siz bu oyunlardan hangisini merakla bekliyorsunuz.. https://www.youtube.com/watch?v=HVctln5Un7k

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    bannerlord nerde ya ? neden bu oyun çıkmıyor anlamıyroum

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla